Instagram

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Virkku studiovieraana

Suosittelen lukemaan edellisen postauksen, jotta pysyt varmasti kärryillä tämän postauksen sisällöstä. :)

Aloitin aamulla Puuhuilun herättelyn talviunilta. Laitoin Virkun viereiseen puuhun kiinni pitkällä hihnalla, jonka kanssa Virkku pääsi halutessaan nuuskimaan sisällekin studioon. Virkku jäi tyytyväisenä nurmikolle rouskuttelemaan solmuluuta, kun itse syöksyin hämähäkkien ja hyttysenraatojen valloittamaan studioon. Eläviä, kuolleita ja joitan siinä rajamailla huitelevia öttiäisiä löytyi aivan kiitettävä määrä. Virkku touhuili pihalla omiaan ja pistäytyi aina välillä moikakamaan mua studioon.

Jossain vaiheessa jouduin käydä karjumassa Virkkua takaisin lähemmäs, kun mansikkamaan vetovoima alkoi olla vastustamattoman suuri - olihan rapisevan muovin päällä olevia mansikoita kiva repiä irti ja kaivella. :> Noh, kenestä on, kenestä ei. Kun aloin imuroida studiota, normaalisti imuria karttava Virkku vain lopetti luunsa jyrsimisen muutamaksi sekunniksi, mutta jatkoi sitten hauskanpitoaan imurista välittämättä. Puolisen tuntia myöhemmin jouduin imuroimaan vielä vähän aikaa, jolloin Virkku tuli ihmeissään studion ovelle, ja meinasi alkaa haukkumaan imuria, mutta jätti kuitenkin imurin ohjastelun mun hommaksi.

Virkku ei ollut tänään aivan poseeraustuulella, ja kuvasaldo on vähintäänkin sen veroinen. Koska en saanut pystyssä olevia kuvia blogiin, löytyvät loput tämän päivän kuvat Puuhuilun galleriasta.

2 kommenttia :