Instagram

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Rakennerekvisiittana toimintaa

Virkku pääsi tänään pelleilemään toimistolle koirakerholaisten iloksi. Kerran aiheena oli koiran rakenne, joten elävä ja liikkuva koira oli aika kätevä apuri tässä asiassa. Alkukerhosta jouduin latelemaan kerholaisille vähän teoriaa pohjaksi, jonka jälkeen päästin porukan tonkimaan koirarotukirjaa erään tulevan projektin vuoksi.

Äiti toi Virkun toimistolle puoli neljän aikaan, eli kerhon puolessa välissä. Käytin Virkkua pihalla haistelukierroksella, ja vein sisälle. Sinne Virkku tuli jo rauhallisesti ja tottuneesti. Kerholaiset olivat - ofc - koirasta innoissaan, ja olivat piirittäneet ulko-oven jo tiiviisti. Virkku teki perus haistelukierroksen, jonka jälkeen aloin ohjeistamaan kerholaisia ja koiraa.

Koska olen kaivannut Virkulle "tuomaritreeniä" johon tarvitsisin vieraamman henkilön tuomariksi, hyödynsin tähän kerholaisia. Asettelin Virkun seisomaan makkaran kanssa, ja jokainen kerholainen sai vuorollaan tulla näyttämään koirasta pyydetyn kohdan (välijalka, otsapenger... yms.). Virkun piti vain pysyä paikallaan ja rauhassa. Pääpiirtein tämä onnistuikin muutamaa huomion vievää kättä lukuun ottamatta. :) Virkku oli muutenkin todella mallikkaasti koko lopun puoli tuntia, eikä ottanut yhtään häiriötä ympäristöstä. Rally-juttujakin jätkä teki täydellä kontaktilla. Yllätyin!♥

Täälläpäin Suomea ilmasto oli iltapäivällä suorastaan arktinen, kun lähdin Virkun kanssa lenkille. Ilma ja hyytävyys näkyivät Virkussa, eikä se olisi millään halunnut lenkille. Menomatka meni suorastaan madellen, mutta Virkun kääntymisvauhti oli suorastaan huima. En oo ikinä nähnyt koiran tekevän tuommoista hyperkäännöstä lenkillä :D Sillä tosiaan oli kylmä. Tulomatkalla me tehtiin hiihtojuttuja kuivaharjotteluna puolenvaihtojen ja tempovaihteluiden muodossa. Kyllä tuo ne osaa - ei vain olisi millään malttanut laskea vauhtia :D

Nyt lähden uhmaamaan tuota tuiskua ja viemään Virkun tarhaan nukkumaan. Tämän jälkeen linnoittaudun nojatuoliin kattelemaan salkkareita, ja Pirun pellon viimeistä osaa. Snif!

Kuvia tämän päivän tapahtumista ei oikein ole, koska en viitsinyt tyytyä toimiston loisteputkivaloitus + kännykkäkamera -yhdistelmään. Pahoittelen.

Enää vajaa 10 pvä muksun hakuun ♥ Joko teitä nimi kiinnostaa?

4 kommenttia :

 1. huomenna enää yksi yö toisen muksun hakuun hihi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi eei <3 mää ryven tällä hetkellä niin syvällä pentukuumeessa, että ei kiitos enää yhtään mitään pentujuttuja :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mää uskon :D Njooh, ehkä mää julkasen sen heti, kun saan lisää kuvia muksusta, ja tiiän minkä niistä otan :D

   Poista