Instagram

tiistai 5. maaliskuuta 2013

200. blogipostaus - kommenttien top 5

Hups, taas on postauksia kertynyt aikalainen määrä! Tasaluvusta johtuen listaan teille kymmenen mieleen jäänyttä kommenttia, jotka olen tähän blogiin saanut. Kiitokset kaikille matkan varrella kommenttinsa laittaneelle, niitä on aina yhtä mukava lukea! ;) 200 postauksen aikana, olen saanut 328 kommenttia, joista yhtäkään en ole joutunut asiattomuuksien vuoksi poistamaan. Toivottavasti näin on tulevaisuudessakin :)

Meidän blogin ihka ensimmäinen kommentti:
Ensimmäinen pällistelijä! Upea titteli ainakin, jos ei muuta. En tosin näiden omien titteleideni perässä juokse, mutta etsin nyt muutenkin koirien blogeja seurattavaksi ja luettavaksi - ja tämä osui kohdalle. | Veera H.

Sain hyvin mieleenjääneen kommentin ensimmäiseen postaukseen, jossa kerroin kääpiösnautseri Tyynestä ja Remusta:
Katoinki foorumilla (Karvaturreissa), että taitaa olla pentuturkissa ainakin tämä toinen (arvaa himottasko vetää sormikumit käteen ja tulla nyrhimään tuota karvaa :----D). Mut kyllä tuonki ikäsiltä kykenee jo nipsimään kulmakarvoja niin, että "katse avartuu" :) Oon just kirjottamassa kolmatta päivää Tenhon blogiin käppänän turkin hoidosta, eikä se lopulta ole niin vaikeaa pitää näyttelyturkissa. Vaatii vaan omistajalta viitseliäisyyttä ryhtyä rullaamaan turkkia viikoittain :) Tuo otsalettihän on alun perin olemassa sen takia, kun näitä muinoin käytettiin rottakoirina, niin rotat eivät päässeet käsiksi silmiin, vaan iskivät hampaansa otsatukkaan/partaan. Nykysnautseri ei sitä enää tarvitse ainakaan tässä tarkoituksessa, mutta kyllähän tuo suojaa silmiä jonkun verran ja tuo koiralle rodunomaisen ilmeen :D | Nath

Virkun 4-vuotis postauksen mieleenjääneimmät onnittelut:
Onnea vielä kerran Virkkikselle. Kyllä, jostain kumman syystä mun suussa siitä on muotoutunut Virkkis. | Ada

Olen saanut tämän tyyppisiä kommentteja useammankin, mutta aina nämä piristävät päivää:
Mahtava juttu, että ajokoiralla on noin mahtava elämä =) Tarkoitan siis, kun liian monesti siellä pihan perällä vaan häkissä odottavat metsästyskautta =/ | Erja E.

Myöskin Virkun "vinttikoiramaisesta" ulkonäöstä on tullut jonkun verran kommenttia:
Hei kivan näkönen ajokki sulla :) vähän erinäkönen kun yleensä näkee.

1 kommentti :

  1. Mun suussa muotoutuu aina mitä sattuu lempinimiä ihan huomaamatta.

    VastaaPoista