Instagram

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hangilla seikkaillen ja dunaa sisustaen

Tänään oli aivan mahtava ilma niin ulkoiluun kuin valokuvaukseenkin. Äiti lähti heti aamusta hiihtmään Virkun kanssa, ja koska sää oli upea ja intoa riitti, oli parivaljakko kiertänyt parin kymmenen kilsan lenkin. Kun sain itseni kammettua ylös lämpimien peittojen alta, lähdin itse lumikenkäilemään ja ulkoiluttamaan kameraa. Oi että oli mahtavaa - kantohanget, aurinko ja lumikengät ♥ Hyvä tapa viellää viimeinen lomapäivä, mutta mikä positiivistä - viikonloppuun on vain 5 päivää ♥ Lumikenkäillessä aloin miettimään, minkälaisia odotuksia ja vaatimuksia asetan lemmikilleni. Näitä miettiessä, tulin siihen tulokseen, etten ikinä halua olla näin vaativan omistajan koira :D Yritän kirjoitella näistämahtavista mietteistä jossain vaiheessa erillisen postauksen.

Meidän loma on kulunut pääosin laiskotellen. Olen laiminlöynyt rally-tokoa oikein kunnolla, emmekä ole tehneet yhtäkään rataa sitten kokeen jälkeen. Ehkä pieni tauko on tehnyt meille molemmille hyvää. Vaikkei meillä rally-treenejä ole ollutkaan, ollaan me tehty pieniä näyttelytreenejä kahden viikon päästä olevaa ryhmistä varten. Nyt vain pitäisi (jälleen...) päästä treenailemaan häiriössä. Virkku osaa seisoa nätisti, ja nyt liikkeetkin menevät jo hyvin, kiitos rally-tokon.

Kävin tänään hihhuloimassa Virkun kanssa pellolla kuvaamassa. Mitään mahtavia otoksia ei tullut, koska en lähtenyt keräämään kenkiäni täyteen lunta minua upottavassa, mutta Virkkua kantavassa hangessa. Muutaman vapaan seisotuksenkin tein ja kuvasin, mutta jos asento ja kuvakulma olivat kohdallaan, Virkku käänsi päänsä pois. Jos koira seisoi nätisti ja pääkin pysyi oikein päin, kuvakulma oli ofc vääristävä. Njooh, ehkä te suunnilleen tiedätte, mille tuo koira näyttää :)

Olen purkanut odotuksentuskaani dunan sisustukseen. Nyt kuitenkin alkaa jo pikku hiljaa tuntua, että näiden about viiden dunan sisustukseen upotetun tunnin jälkeen joku voisi tulla hakemaan tuon dunan pois, ennen kuin se on aivan täynnä kaikkea... Mutta mikä parasta, mumsterin hakupäivään on enää, poikasesta riippuen, 7 tai 13 päivää ♥ Toivon todella, että haku olisi jo ensi sunnuntaina...♥

33 kommenttia :

 1. Odottelu on ihan tuskaa! Mullakin pennun hakuun huomenna enään 4 päivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui onnea! Minkälainen ipana sulle on tulossa? :)

   Poista
  2. Ääääyäää D: Miks kaikki saa tommosia ihania kisakoiria itelleen?:D t. arrrrmoton koirakuume

   Poista
 2. Tää sun blogi on piristyny tosi paljon ja ihania kuvia! :):)

  VastaaPoista
 3. Siis kiva toi banneri ja ulkoasu...:)

  VastaaPoista
 4. Milloin oot menossa taas junnuilemaan? Junnupostauksia on musta tosi kiva aina lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos junnupostaukset kiinnostavat :) Seuraavat junnut ovat ensi lauantaina mätsäreissä. Parin viikon päästä sunnuntaina handlaan Virkun Halsuan ryhmiksessä, mutta seuraavat viralliset junnut ovat vasta Vaasassa 13.4.

   Poista
 5. Nähään varmaan Vaasassa, mun ilmoittautuminen sinne lähti just ja nyt ootan innolla mun ekoja virallisia junnuja....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, kyllä niitä sietääkin jännittää :) Millä koiralla kisaat?

   Poista
 6. Totta....ja kisaan varmaankin lainakoiralla, etin paikan päältä, omalla newfoundlandhöperöllä on vasta niin vähän näyttelykokemusta että arveluttaa sen kanssa kisaaminen. Haaveena olis löytää hihnan päähän joku kiva edes vähän nöffin kokoluokkaa oleva tessu...:)Harmi vaan että kaikki nöffit, bernit, ja vastaavat on kehissä vasta sunnuntaina...Voi silti olla että meen kehään oman koiran kanssa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin sattu vähän kököt ryhmät tuolle päivälle, kun cockerit ja ajokit on (jälleen....) eri päivänä. Onneksi ykköset on kuitenkin lauantaina, ja saan purkaa tällä hetkellä hillittömän kovaa koirakuumettani belgitervulla, mikäli sieltä nyt jonkun kivan hihnanjatkeen löydän :)

   Poista
 7. Jos oma koira jää kotiin, syystä tai toisesta, luulen että suhtaudun asiaan ennakkoluulottomasti ja saattaa olla että esitän jopa jotain ihan toisen kokoista koiraa. Voi olla että saan lainaksi tutun suomenpystykorvan.....eiköhän mun ajatukset selkene näyttelyyn mennessä...toivottavasti:)

  VastaaPoista
 8. Jep, mä olisin halunnu oikeesti jonkun isomman ja vastaavan rakenteisen handlattavan, ja mun koirakuumetta toi näyttely ei varmaan ainakaan helpota...:D Onneks pääsen kesällä mahdollisesti kenneltytön hommiin nöffi- ja bernikenneliin Alajärvelle...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äyyh, määki haluisin! Sielä olis yks cockerikasvi jonka luo voisin majottua ihan vaan niiden lappukorvien vuoksi. Ei mitään pentuja. Hyi♥

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Mää haluisin semmosen kisakoiraksi, ku Virkku nyt on... njooh. Ehkä sää oot lukenut meijän rally-koetekstin ja tiiät :D

   Poista
 10. Joo pennuthan on suorastaan hirveitä...<3<3<3 en oo koskaa tykänny....:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, varsinki lappukorvacockerit, makkara-ajokit ja mustanaamiokorvabelgit ♥

   Poista
 11. No älä nyt, mun rallyt menee vielä enemmän mehtään, väärän tiedon takia ja liiasta innosta opetta väärällä tavalla ja vääriä asioita...:/ja mun Minttu-hauvalla on turhan vähän kokemusta näyttelyistä ja muista koirista, kun eipä täällä Soinin korvessa paljon koiria yleensä näy...muka koirakoulun mallioppilas, kun äiti oli sen kaa siellä...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ooksää Soinista? Virkku on haettu sieltä :D

   Poista
 12. Niin onki...rakastan kaikkii tollasii kans ihan hirveesti, nöffien yms. isojen "pullukoitten" lisäks..<3

  VastaaPoista
 13. Juu, oon.....:):) Minkä niminen kasvattaja sillä on? :)(Mun luokkakaverin perhe kasvatti ajokkeja joskus...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkku ei oo viralliselta kasvattajalta, mutta oiskohan kasvattaja ollut Ahti Leppänen...? En oo ihan sata varma. Yhteyttä ei oo pidetty yhtään siltä puolelta, mikä kyllä vähän mua harmittaa. Eniten kiinnostaisi, onko emä vielä hengissä, kun isälle kävi kuitenkin aika huonosti. Sisaruksienkin kuulumiset kiinnostaisivat hirmuisen kovasti!

   Poista
 14. Joo no en tiiä...mut Soinis ei kyllä oo paljon kasvattajia, oisko kolme kenneliä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krhhhm, Lampilla on mun tietojen mukaan yks tai korkeintaan kaks :D

   Poista
 15. Tiiän ton tyypin...:) Mä en oo ihan varma onko sillä vielä mitä koiria, mut kyl sillä ajokkeja on. Minttukaan ei oo oikeen viralliselta kasvattajalta, mutta kyllä sillä paperit on ja sillee...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkulla kans. Virkun kasville jäi silloin vielä Virkun emä ja Virkun sisko.

   Poista
 16. No ei Toholampi paljo Soinii isompi paikka varmaa oo...:)

  VastaaPoista
 17. Voi ootan näyttelyä ihan hirveesti, mutta toisaalta pelkään sitä, nähdään siellä! :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti :D Mää en sitte välttämättä tunnista sua (tunnen vaan koirat, en omistajia :D), mutta tuu kiskomaan mua hiasta!:)

   Poista