Instagram

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Rally-toko jännitystä

Tästä se alkoi, rallyjen jännitys. Kokeisiin pääsy varmistui, ja ilmoittautumisviesti on lähetetty. Vielä tunti sitten kuvittelin, ettei joku rally-toko saisi mua jännittämään, mutta nyt meinaa lähteä hiukset päästä :D Innostusta lisää kolmannenkymmenennen lukijan ilmestyminen lukijalistoille. Kiitokset kaikille meistä kiinnostuneille ♥ Tähään väliin en teille mitään lukija-arvontoja yms. ala järjestämään, koska mulla on teidän päänne menoksi ensi vuoden alkuun jotain muuta kivaa.

Rallytokon liikkeistä meidän pitää vielä tosissaan treenata seuraavia liikkeitä:

---

"Koirakko tekee tiukan täyskäännöksen kyltin edessä. Ohjaajan kääntyessä paikoillaan vasemmalle, koira kiertää ulkokautta ohjaajan vasemmalle sivulle."

Virkku jumittuu liikaa ohjaavaan palkkakäteen ja meinaa jäädä taakse pyörimään epämääräisiä piruetteja...:D

---

"Ohjaajan pysähtyessä kyltille, koira ohjataan ohjaajan eteen istumaan koiran kuono enintään 30 cm päähän ohjaajasta, koiran rintamasuunta ohjaajaan päin. Ohjaaja peruuttaa yhden askeleen ja pysähtyy, sitten kaksi askelta ja pysähtyy, lopuksi kolme askelta ja pysähtyy. Koira kulkee mukana ja ohjaajan pysähtyessä istuu ohjaajan eteen. Lopuksi koira palaa ohjaajan vasemmalle puolelle."

Eteen tulo tökkii, ja peruuttaessa istumiset jäävät vinoiksi, koska Virkku pyrkii seuraamaan mun oikeaa namikättä.

---

"Ohjaajan pysähtyessä kyltille, koira ohjataan suoraan liikkeestä makuuasentoon niin, että koiran kyynärpäät osuvat maahan. Koiran on lähdettävä kyltiltä suoraan makuuasennosta."

Meidän pahin painajainen. Ei ole koskaan onnistunut. Nyt kuitenkin ollaan jo aika lähellä onnistumista.

---

Tämän perusteella meillä menee 28/31 liikettä. Mun mittapuulla toi on oikeesti hyvin, ottaen huomioon, että ollaan reipas vuosi treenattu möllitokoa valmistumatta, mutta kahen viikon jälkeen meillä puuttuu kolme kolmesta kymmenestä yhestä liikkeestä rallyihin. Tällä viikolla yritetään päästä vielä treenimään häiriössä. Perjantai pidetään treenivapaata ja käydään mahdollisesti metällä tai piiiiiiiiitkällä lenkillä.

Koko kokeiden tavoitteena mulla on koiran huomion saanti ja keskittyminen. Tästä yritän suoriutua tarpeeksi hyvän hajuisella makkaranpätkällä ja kanafileillä. Meillä ei todellakaan ole mitään aika- tai piste tavoitteita. Yritän saada koko suorituksen videolle, kaikkine virheineen ja möhlimisineen :D Kuviakin yritän jonkun värvätä ottamaan.

1 kommentti :