Instagram

torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivätreenit videolla

Koska eilinen meni suurilta olisin töissä, en päässyt Virkun kanssa ollenkaan treenailemaan. Tänäänkin töitä tuli tehtyä yhdeksästä melkein kolmeen, mutta heti sieltä päästyäni kaappasin kameran mukaan, ja lähdin Virkun kanssa treenailemaan sekalaisia liikkeitä. Tällä hetkellä pääpaino on rally-toko peruutuksessa ja liikkeestä maahan menossa. Molemmat menevät jo jotenki.

Tämän päiväisissä treeneissä Virkulta onnisuivat niin (vinot) perusasennot, kuin seuruutkin. Kaikki menee vieläkin vähän Virkkumaiseen tyyliin sinnepäin, mutta kyllä se mulle riittää, koska tähtäin ei ole mölli- tai rallytokoa korkeammalla. Eihän tästä kaikesta voi Virkun tohelouttakaan syyttää - olen itse opettanut osan liikkeistä aivan päin honkia. Energiaakin jätkällä riittää aika kivasti, koska pakkasten vuoksi metsällä käynti on jäänyt hyvinhyvinhyvin vähäksi...

Videolla näkyvien pihatreenien lisäksi treenailtiin sisällä liikkeestä maahan menoa ja rallyperuutusta. Menivät suht hyvin. Peruutuksessa Virkku seuraa liikaa oikeaa kättä, ja kiilaa kokoajan itseään oikealle, lopputuloksena sivulle tulo. Muuten lähtee mukavasti liikkeelle ja istuu nätisti pysähtyessä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti