Instagram

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pistäytyminen Sievin mätsäreissä

Tulin äsken Sievistä Catnaa esittämästä. Catnan omistaja kyseli multa viime viikolla (?) mahdollisuuksia lähteä mukaan, ja koska mulla ei ollut muuta, niin mikä olisikaan parempi tapa viettää tylsää keskiviikkoiltaa? Mukana oli myöskin sekarotuinen Roni, joka muutti Catnan kaveriksi muutama kuukausi sitten.

Jouduimme odottelemaan jonkun aikaa kehään pääsyä. Olimme Catnan kanssa Ronin pari, ja omistajan yllätykseksi 7-vuotias ensikertalainen Roni nappasi punaisen nauhan rauhallisella esiintymisellään. Catna oli päättänyt menettää korvansa, ja haisteli kaikki liikkeet maata... Noh, eipä voinut mitään.

Punaisten isojen kehässä Roni pääsi kuuden parhaan joukkoon, muttei sijoille. Catna esiintyi sinisen nauhojen saanaiden kehässä edukseen, ja liikkuikin jo melkein pää pystyssä, mutta ei pästy neljän parhaan joukkoon valtavasta porukasta - olihan kehässä yhtä aikaa aivan kaikkien luokkien kaikki sinisen nauhan saaneet koirat.

Harmi, ettei tuolla ollut junnuja, mutta kiva ilta oli kuitenkin. Roni oli aika mainio tapaus, ja kun jäin koirien kanssa auton viereen odottelemaan Jaanaa, olivat molemmat hyvin helluisia tapauksia. :3

Kuvat © Niina R

2 kommenttia :

  1. Oliver odottaa jo kovasti, milloin pääsee sun kanssa junnuilee taas :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ja mää ootan millon mää saan sen hihnan päähän :> pitää kattoo seuraavia mätsäreitä Kannuksessa!:)

      Poista