Instagram

torstai 4. heinäkuuta 2013

Pirteän puoleiset rally-treenit

Tein Virkun kanssa pitkästä aikaa pelkkää rally-tokoa sisältäneet treenit. Tänään Virkun seuruu oli hirmu kivaa, ja vaikkei pitkään aikaan olla rally-juttuja treenattu, meni käännöksetkin hirmu hyvin - varsinkin oikealle tehtävässä täyskäännöksessä koira käytti takapäätään varsin tehokkaasti!

Virkku oli ihan fiiliksissä jo kun se näki mun kokoavan rally-rataa. Otin sen radan valmistuttua tarhasta, se syöksähti kentälle ja alkoi yllätyksekseni leikkimään rally-tokokylteillä. Oli sillä ainankin virtaa ja vauhtia! Pikku vesisade ei paljon haitannut meidän menoa. Virkku teki koko treenien ajan kaiken täysillä, ja meillä molemmilla oli vähintäänkin hauskaa! Ilmeisesti tuo rally-toko vain on meidän laji. Teimme radan kahteen kertaan. Radalla oli molemmat spiraalit ja edestakainen pujottelu, joten kiertelyä ja kaartelua riitti. Meillä oli tänään pujoteltavana puunpalasia, jotka tuottivat Virkulle aluksi hieman haastetta - olisihan niitä ollut niin mukavaa jäädä järsimään! :> Muutaman kiellon jälkeen Virkkukin malttoi olla jyrsimättä palikoita, ja rata jatkui mallikkaasti (ja vauhdikkaasti). Kerran innoissaan oleva koira lähti innoissaan juoksemaan syreenipuskaa ympäri kesken radan, mutta onneksi reissu jäi lyhyeksi, ja Virkku tuli ensimmäisellä kutsulla luo. Hah, pitkästä aikaa mahtavat, suorastaan sanoinkuvailemattomat treenit!

Huomasin äsken, että Ylivieskaan olisi tulossa rally-tokokokeet, mutta ei ole pelkoa, että me sinne päästäisiin. Kokeet sattuvat nimittäin juuri sille päivälle, jona itse tulen reilun viikon kestäneeltä Norjan reissulta... Yllätyksekseni äiti kuitenkin alkoi jo hieman myöntymään sille, että ottaisin Virkun Ylivieska KV'seen kisakaverikseni! Oih, olisihan se mahtavaa kisata ensimmäiset PM-kisat tuolla. ♥

Catnan omistaja tarjosi mulle eilen sijoituspentua Catnan emän seuraavasta pentueesta, mutta onneksi rotu on väärä. Pentu olisi ollut luovutuksessa ensi touko-kesäkuussa. Kerroin tästä äitille, niin sen jälkeen meillä on puhuttu vain belgeistä. :DD Aika ovela taoa varmistaa, etten ala kitisemään lapparipentua. ;)

Huomenna Mutku saa vieraan, joka tuo mukanaan vaa'an, joten viimein saan punnittua tuon piiperön! Samalla tämä vielä nimettömäksi jäävä vieraamme vähän katselee ja arvostelee Mutkun ulkonäköä. Saa nähdä miten hamsupojalle käy tarkassa syynissä!:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti