Instagram

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Venähtänyt mökkiviikonloppu part II

Ehdin kuin ehdinkin postailemaan nämä loput kuvat viikonlopulta vielä tänään. Meijän blogin kävijätkin ovat sekeästi lähteneet kesälaitumille jo viime kuun puolella, sillä blogin katselukerrat putosivat maalis-huhtikuun huippulukemista (yli 3000 ketselu kertaa!) vain kahteen ja puoleen tuhanteen katselukertaan. o.o Myöskin juuri alkanut kesäkuu on alkanut hyvin vaisusti, mutta eiköhän tämä tästä. Laitetaan kesäloman piikkiin. Mutta ehkä nyt olisi hyvä hetki kysellä, mitä te, nykyiset lukijat haluaisitte blogilta? Arvontaa (sain muuten edellisen arvonnan palkinnot juuri eilen lähetettyä...)? Jotain erikoispostauksia (minkälaisia?)? Nyt jos jollain on jotain mahtavia ideoita, niin ottaisin niitä mieleläni vastaan! Mikäli haluatte arvontaa, olisiko palkinto mielummin banneri, helmimaskotti, molemmat, vai kenties jotain muuta? Nyt hei ideoita kehiin!:)

Mutta niitä kuvia. Edelliset kuvat otettu samalla kerralla eilisten suopursukuvien kanssa. Loppupään kuvissa suopursut ottivat vallan tarkennuskilpailussa, mutta älkää siitä välittäkö..


Päivän paras! Virkun järkyttynyt ilme, kun melkein _iso_ kärpänen lensi ohi :D


Aihetta tyylikkäästi ohittaen, lisään kuvan rauhassa pellolla makaavasta kauriista, jonka bongasimme eilen mökiltä lähtiessä. Loppuun vielä pienenä loppukevennyksenä lauantainen taiteiluni, jossa ajokoira on juuri päättänyt pyyntipäivänsä ja katkaissut jäniksen juoksun omatoimisesti. Ylpeys♥


6 kommenttia :

 1. Mukavia kuvia Virkusta siis kummassakin postauksessa. Ja toi on tosiaan hyvä missä Virkku tuijottaa "kauhuissaan" kärpästä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Itekin naureskelin sille, kun kuvia muokatessa huomasin ton kärpäsen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!♥ ja tosi hieno piirrustus! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Haha, tuo oli kyllä aika nappi otos :D

   Poista