Instagram

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Meidät löydät myös...


...BLOGLOVIN'
Bloglovinin kautta meitä on pystynyt seuraamaan jo jonkun aikaa.


...FACEBOOK
Facebook blogilla on ollut viime syyskuusta asti. Facebookiin yritän päivitellä juttuja, joita ei välttämättä blogin puolelle ilmesty.


...TWITTER
Twitter on meille aivan uusi juttu. Twitterin kautta tulen julkaisemaan kännykkäräpsyjä ja kaikkea pientä, mikä ei ylitä blogipostauksen rajaa. Twitteristä saattaa löytyä joitan tietoja jo ennen kuin julkasen juttuja blogissa.

Jottei tämä nyt menisi aivan mainostukseksi, ilmotitelen tässä vähän huomisista tekemisistäni. Huomenna on siis kauan odotettu Tuurin näyttely! Olin jo alustavasti höpissyt erään ajokkikasvattajan kanssa, että ottaisin häneltä ajokoiran junnuihin, mutta kasvattaja ei ole paikalla vielä silloin kun koiraa jo tarvitsisin. Aloin sitten kattelemaan aikatauluja. Aluksi mietin salukia -> Kehät päällekkäin. Sitten huomasin, että eräs puolituttu olisi tulossa bassettinsa kanssa -> kehät päällekkäin. Laitoin tälle bassetin omistajalle kuitenkin viestiä, että kokeilisin Dinskua, koska tulisin mitä luultavimminkin kisaamaan sillä vielä joskus. Siinä samalla Dinskun omistaja lupautuikin tuomaan bernhardilaisensa mulle kokeiltavaksi, ja luultavasti kisakoiraksikin. Että näin. Näillä näkymin tanssahtelen huomenna kehässä siis niinkin vaatimattoman kokoisen koiran, kuin bernhardin kanssa. Hups, ei tässä näin pitänyt käydä :D

2 kommenttia :

  1. Moikka taaas, ja hei mulla berni että isot koirat jee :D ....mut mun pitää kyl ettii se sielt jostai paikan päältä... :) mihin aikaan oot tulossa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jess:) me ollaan sielä joskus kymmenen jälkeen, nähään Cujon omistajan kans puoli yheltätoista :)

      Poista