Instagram

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Viikonlopun treenivideot

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, kuvasin viikon lopun mökkiharkat videolle. Ylimpänä rally-toko, jossa teimme ALO-rataa, ja sitten lopussa jotain random kontaktiharjoituksia. Vähän oli erimielisyyksiä tuossa yhdessä käännöksessä mielenkiintoisten hajujen vuoksi, mutta muuten meni yllättävän hyvin. Suppean kuvakulman vuoksi iso osa radasta jäi kameran ulkopuolelle, ja leikkailin näitä tyhjiä kohtia pois, joten älkää ihmetelkö tyhjästä ilmestyvää koirakkoa ;)

Agilityn kanssa oli niin paljon ongelmia, etten viitsinyt sitä videota tänne asti laittaa. Ongelmina olivat tuo tuttu irtoamattomuus, mutta myöskin kepit tökkivät. Osasyynä tuohon oli hihna - en uskaltanut päästää Virkkua mökillä irti - ja se, etteivät kepit tykänneet aina pysyä pystyssä. :$ Toki ohjaajastakin löytyi pitkä lista vikoja..

Toisena videona on maksahaku, joka Virkulta sujuu aina tasasen varmasti. Nyt jouduin vähän antamaan apuja, koska Virkku meinasi lähteä huitomaan johonkin kauas. Virkkuhan ei siis nähnyt, kun piilotin maksat.

Tarkoitukseni oli julkaista tämä (ja pian julkaisuun tuleva) postaus jo eilen, mutta ensin netti kaatui, ja sain kirjottaa molemmat postaukset uudelleen, ja ladata tämän postauksen videot uudellen. Noh, aloitin lataamisen ja kirjoittamisen uudelleen kunnes - näppäimistö lakkaa toimimasta!? o.o Tällä koneella on jotain mua vastaan. Valitettavasti videoiden musiikit eivät ole mitään priimaa (paitsi rallyn taustalla soiva linkin park♥), mutta laittakaa vaikka äänet pois jos häiritsee. :D

Lähden ensi keskiviikkona luultavasti seuraamaan agilitytreenejä Sieviin kameran ulkoilutusmielessä. Haluaako jälleen kasvanut lukijaraatimme postauksen agilitytreenivierailusta?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti