Instagram

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Terveisiä vanhalta tutulta Sulolta!

Näin tänään piiiiiiiitkästä aikaa entistä treenikoiraani Suloa, kun se omistajansa kanssa tuli pyörähtämään meillä. Kävin joskus Sulon luona ahkerastikin, ja seropi oli blogin toinen päähenkilökin blogin alkuaikoina, mutta pienien mutkien kautta yhteistyömme loppui. Napsin poikien jälleen näkemisestä ja Sulon auton vieressä pätevänä nököttämisestä muutaman ei_niin_täydellisen kuvan.

Tein Mutkun dunalle eilen oikein kunnon muutoksen purujen vaihdon yhteydessä siinä toivossa, että pieni muistaisi taas vessalaatikon tarkoituksen... Innoissaan tuo ainankin kiipeilee uusissa sisustuksissa ja nukkuu uusissa piiloissa. Tänään Mutku pääsi seikkailemaan vapaana lähes tunnin, kun _yritin_ lukea alakerrassa maanantaina olevaan musiikin teorian kokeeseen. Lukemisesta ei tullut yhtään mitäänpienen vipellellessä ympäriinsä, joten _yritin_ tehdä sille kaikenlaisista virike- ja kiipeily pahveista oman rajatun alueen mutta ei. Pienellä on sen sortin taistelu- ja kiipeilytaitoa, että ne menee läpi vaikka harmaan kiven. Sitä ei vain yksinkertaisesti pidättele mikään, jossa ei ole käytetty paikoillaan pysyvää muovia tai metallia :D Huoh.

Virkun kanssa ollaan tänään auringosta motivoituneita tehty kaksi lenkkiä ja tohututtu (meidän "treenejä" ei voinut kutsua treeneiksi :D). Aamulla tempaisin talviunilla olleet ällösöpön pinkit adidakseni jalkaan ja lähdin revittelemään Virkun kanssa jo puoli kymmeneltä herätäksen kymmeneltä alkaville soittotunneilleni. Sen kerran, kun olisin itse halunnut kirmailla kevätmetsässä oikein kunnolla, Virkkua ei vain kiinnostanut. :< Sääli, mutta onneksi pääsin uusintalenkille vielä iltapäivästä. Joskus aamupäivästä touhuilun Virkun kanssa pihalla, emmekä tehneet kääytännössä mitään järkevää, vaan keskityin koiran vireeseen. Kieltämättä Virkku oli kyllä aivan innoissaan, ja teki lähes kaiken pyydetyn täysillä. Lopulta innostuin heittelemään sille syötävää jenkkipalloa - taino, sitä mitä siitä on jäljellä. Iltaruuan kävin kätkemässä ovelasti pihalle, jotta Virkku olisi saanut etsiä sen sieltä, mutta koirapa päättikin olla nokkela, ja suunnistaa suoraan kupille. Huomenna yritän räpsiä Virkusta kunnon kevätposeerauskuvia ja keksiä paremman piilon ruokakupille. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti