Instagram

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Iloisia yllätyksiä postista

Sain tänään postissa A4-kokoisen kirjekuoren, ja puolta pienemmän umpiteipatun paketin. Molempien sisältöä olinkin jo ehtinyt odotella. Kirjekuoresta löysin vihdoin valmiit Mutkun paperit ja sukutaulun, jonka tulen jossain vaiheessa julkaisemaan blogissakin Virkun sukutaulun kanssa yhdessä pienen sukututkimuksen jälkeen. Nyt alan metsästelemään sopivia PET-näyttelyitä Mutkun päänmenoksi, koska kynsien leikkauskin on alkanut pikkuhiljaa sujumaan, ja tämänhetkinen "harjoitustahti" on kynsi tai pari päivässä. :D

Pienemmästä paketista löytyi vähän aikaa sitten tilaamani nahkainen puolikurra übertyylikkäällä seeprakuosilla. Panta on todellinen the true eläinkuosifanin unelma, enkä voi olla tuohon muuta kuin tyytyväinen. Tilasin pannan Tassutöyrältä käsityönä "huimaan" 15€ hintaan. Mielestäni hinta oli hyyyyyvin alhainen, koska panta on käsintehty, nahkaa ja hintaan sisältyivät myöskin postikulut. Tulenpas tilaamaan tuolta varmasti tulevaisuudessakin, koska Hurtan hintoihin verrattuna Tassutöyrän hinnasto on suorastaan houkutteleva. :)

Virkku oli tänään mulla esimerkkikoirana koirakerhossa. Kerhokerran aiheena oli rally-toko, ja tarkoitukseni oli tehdä Virkun kanssa pienimuotoinen näytösrata, mutta koiraapa ei kiinnostanut pätkääkään mitkään leikkelemakkarat ja rally-tokokäskyt, kun vieressä oli huokuttelevan mielenkiintoinen lumipenkka... Lukuisien yritysten jälkeen alistuin kohtalooni, ja vein Virkun takaisin autoon. Olkoot. Koska olin kuitenkin jo koonnyt radan pihalle, toteutin näytösradan hieman luovemmalla tavalla, ja laitoin innosta kiljuvat kerholaiset harjoittelemaan ohjausta radalle. Kieltämättä moni ohikulkija sai päivän naurut, kun kerholaiset pomppivat ja käskyttivät vuorotellen toisiaan pihalla. :D Huomenna pidän Virkun kanssa vapaapäivän, jonka se on todellakin ansainnut. Suunnittelen ensi treenit hieman rennommiksi, mutta kotihäiriöpainotteisimmiksi.

4 kommenttia :

 1. Sinut on haastettu osoitteesa lifespill.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas :) Taitaa olla jo neljäs rästiin tuleva...

   Poista
 2. Mihin näyttelyyn oot aatellu tulla mutkun kans? :)

  VastaaPoista