Instagram

tiistai 19. helmikuuta 2013

Talvikkoaiheinen ARVONTA!

Koska talvikon kotiuttaminen alkaa olla jo ovella, toteutan pitkäaikaisen ideani helmitalvikko arvonnasta. Arvontaan osallistuminen on käynnissä 19.2.-19.3. ja palkinnon virkaa toimittavat helmistä tehdyt hiiri/talvikko otukset (kuva alla), joita arvon kaksi kappaletta kahdelle eri henkilölle.

Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi. Osallistuminen edellyttää kuitenkin sitä, että olet lukija. Voit kuitenkin lisätä voittomahdollisuuksiasi äänestämällä Virkkua Muschin "Kehu koiraasi" -kilpailussa tai Best Friendin GEAR-koira -kilpailussa. Mikäli olet lukija, ja äänestät Virkkua molemmissa kilpailuissa tykkäämällä, voit saada jopa kolme arpaa. Jos haluat lisätä voittomahdollisuuksiasi ja osallistua arvontaan useammalla arvalla, liity ensin lukijaksi (ellet ole jo) ja käy sitten äänestämässä Virkkua. Mikäli otat useamman arpaa, ilmoita siitä jotenkin kommentissasi.

Otan arvonnan voittajaan yhteyttä sähköpostitse ja sovimme tarkemmat ohjeet helmieläinmen teon suhteen vasta sitten. Eli jättäkää väri ja mallitoiveet vasta sähköpostiin ja odottakaa rauhassa voittoanne ;)

15 kommenttia :

 1. Osallistun arvontaan:)

  marttajluoma@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun :)

  henna.stenman@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun :)

  anskuli.urpo@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihania otuksia. Osallistun.
  salakkala@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Mukaan haluan arvontaan.
  idisca@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Vielä kun s-postisi ilmoittaisit, niin pääsisit mukaan:)

   Poista
 7. Osallistun (:
  En ole lukija, sillä tuo linkki lukijaksi liittymiseen ei toimi ainakaan minulla. Tykkäilin Virkusta Muschin kilpailussa.

  maxinas.virtual@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuin sittenkin liittymään lukijaksi... :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista