Instagram

maanantai 18. helmikuuta 2013

Määrä ei korvaa laatua

Näinhän se on, olipa kyse sitten koulutehtävistä, tokotreeneistä, kesäisistä mansikoista tai blogipostauksista. Olen huomannut, että vaikka meidän blogi päivittyy tiheästi, on postausten laatu välillä aivan onneton. Pahoittelen, ja yritän ryhdistäytyä ja panostaa laatuun enemmän! Tähän, ja blogin kiinnostavuuteen liittyen: Minkälaista toimintaa ja sisältöä te lukijat haluaisitte tähän blogiin? Arvontaa, kuvakilpailua? Sana on vapaa, pyrin toteuttamaan jonkun toiveen :) Tämän lisäksi mua kiinnostaisi se, miksi olette liittyneet lukijaksi? Mikä juuri meidän blogissa sai teidät klikkaamaan "liity lukijaksi" -nappulaa?

Virkku pääsi jälleen näyttämään taitojaan treenikentällä, kun tein sen kanssa samaa rataa kuin toissapäivänäkin. Ensin vedin radan kerran läpi herkuilla - kaikki muut paitsi perusasento toimi kerralla. Toisella kerralla tein radan muutaman liikkeen sarjoissa - toinen kahdesta radan perusasennoista ei toiminut, mutta toinen taisi mennä nappiin. Kolmannella kerralla tein kokeenomaisen ja eiköhän koira toimi kuin unelma. Keskittyminen piti ja perusasentokin oli niin nappi, etten voinut olla palkkaamatta.

Tämän jälkeen treenailimme eteen tuloa, ja nyt Virkulla loksahti palaset kohdilleen ja se tajusi mitä tehdä. Lopulta kaikki perusasennot menivät putkeen. Treenasimme kaavalla normi sivulle tulo -> parin askeleen seuruu -> eteen -> viereen (= perusasento vasemmalta) -> parin askeleen seuruu -> eteen -> sivu (= perusasento oikealta kiertäen)... Lopulta kaikki onnistui hyvin. Jos Virkku ei lähde huomenna metsälle, jatkan luultavasti samoissa merkeissä kuin tänäänkin, mutta eri radalla.

1 kommentti :

  1. Ite klikkasin sillä, että aihe on hyvä, kaikenlisäks tunnetaan toisemme, ja tykkään seurata tokoblogeja.

    VastaaPoista