Instagram

torstai 13. joulukuuta 2012

Vielä kolme päivää jännitystä

Vielä pitäis melkein kolme päivää malttaa oottaa tän jännityksen kans. Viime päivinä Virkku on treenannu ihan älyttömän hyvin. Nyt kaikki puuttuvat liikkeetkin on saatu kuntoon. Ootan lauantaita niiiiiin innolla ja jännityksellä ettei mitään rajaa.

Virkku sentään ottaa vähän rennommin...:D

Posti toi tänään lihavan ruskean kirjekuoren, jonka sisältä paljastui Hurtan namipussi. Koska en itse päässyt käymään Mustissa ja Mirrissä ennen lauantaita, jouduin laittamaan Kristan ostoksille. Kirje tuli yllättävänkin nopeasti. Tänään en kuitenkaan pääse tuota testaamaan, koska Virkku on (jälleen) tehnyt pitkän mettäpäivän. Jouduin poikkeamaan suunnitelmistani treenaamattomasta perjantaista, koska tämän päivän treenit jäivät väliin. Onneks Virkku on toiminut hirmu hyvin jokapäiväisilläkin treeneillä. Ehkä mää teen ton kans juttuja vielä lauantai aamunakin, oli se sitten järkevää tai ei :D Ei vaan malttais olla erossa treeneistä, Virkku on vain tehnyt nii hirmu hyviä ratoja. Tämän vuoden rally-tokon mölli-ALO ratakin meni tuosta vain läpi ilman suurempia virheitä.

2 kommenttia :

  1. Itse en ole kisannut (vielä), mutta olen ymmärtänyt ettei koiran kanssa saa treenata liika. Toki jollain bortsulla on hiukan eri asia, kun tavallaan palkkautuu jo työstä.. Lopeta treeni silloin kuin vire on vielä hyvä, älä sitten kun koiraa ei kiinnosta enään pätkääkään (kuten minä..)Mutta silloin kuin treenit kulkee hyvin, on ilo treenata eikä välttämättä ymmärrä lopettaa tarpeeks ajoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä pitäis...:D Ehkä mää maltan olla lauantai aamun reenaamatta, huomenna mää teen kaikki liikkeistä läpi parissa-kolmessa osassa. Ton takia meidän treenit ei yleensä kestäkkään kuin maksimissaan 10minuuttia, joka on ainankin nyt tuntunut olevan Virkulle just passeli aika.

      Poista