Instagram

tiistai 18. joulukuuta 2012

Glorian blogiarvostelun toinen sija!

Gloria westien blogissa oli linkkaa blogisi -postaus samaan tapaan kuin meilläkin. Kuten kaikkiin bloginlinkkausjuttuihin, nakkasin meidänkin blogin linkin tuonne lähinnä mainostusmielessä. Nyt, blogiarvostelun toinen sija kainalossa, voin todeta, että linkkaaminen todella kannatti. Alla Saaran kirjoittama arvostelu.

---

Kakkos sija: Tassuttelua Ajokin Tahtiin

+ Postauksien vaihtelevat aiheet!
+ Hyvät esittelyt molemmista.
+ Etusivu kiinnostava ja kannustaa jatkamaan blogin tutkimista.
+ Kiva kirjoitustyyli.
+ Hyvä postaustahti.
+ Kivasti kuvia ja videoita postauksissa.

- Ulkoasu hiukan synkähkö.
- Virkun esittelyä voisi hiukan selkeyttää.

Kiinnostava blogi. Tekstit ovat hyvin kirjoitettuja ja kuvia on mukavasti mukana. Vaihtelevat postaus aiheet takaavat sen ettei lukialle tule tylsää tekstejä lukiessa. Itse pidän siitä että blogissa sekoittuu tavallinen ajokoiran arki metsästyksineen ja sitten harrastuspuoli. Blogi näyttää hyvää esimerkkiä muille ajokoirien omistajille siitä että kyllä ajokoirallakin riittä potentiaalia muuhunkin kuin metsästykseen. Ihana blogi ja hyvä kirjoittaja.

---

Päiväni parani kerta heitolla, kun sain jälleen hyvää palautetta esimerkillisestä ajokoiran kanssa touhuamisesta. Jos saisin muuttaa muutaman asian maailmasta, yksi niistä olisi varmasti stereotypia ajokoiria kohtaan. Miksi kaikki mieltävät ne "vain" metsäkoiriksi, jotka vain kököttävät kesät talvessa odottaen seuraavaa metsästyskautta? Mielestäni oli kaikkea muuta kuin kannustavaa, melkeimpä törkeää, kun menin ilmoittamaan Virkkua lauantain kokeisiin, ja meille naurettiin jo heti kättelyssä. Dislike :<

6 kommenttia :

 1. joo toi ajokoirien mieltäminen pelkiks ajokoiriks on kyl tosi ärsyttävää.. mätsäreissäki kaikki kattoo kieroo ku mulla ei oo hienoo trimmattua punasia rusetteja omaavaa pikku puudelia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, mekin ollaan saatu niin monet naurut ettei mitään rajaa. Oishan se ihan kiva jos junnukehilläkään ei heti alettas tuijottelemaan, jos on ajokin kans kehässä. Onneks on kuitenkin vielä niitäkin, jotka vain kiinnostuu siitä, että on "uskaltanut" lähtee ajokin kans kisaan, eivätkä naura, mutta eniten mua jurppii just ne, jotka kattoo kieroon kun oman hihnan päässä on täysin automaattina toimiva sohvakoira... :(

   Poista
 2. Ihana kun olit laittanut tällaisen postauksen!:) Tuo nauraminen ja vähättely siitä että kisaa ajokilla (tai muullakaan metsästys rodulla) on minusta todella typerää toimintaa. Ennemminkin juuri pitäisi kannustaa ajokoirien omistajia harrastamaan koiransa kanssa erilaisia lajeja, siinä sitten kummastellaan miksei ajokkien omistajia muissa lajeissa nähdä kun saavat niin "hyvän" vastaanoton muihin lajeihin... Raivostuttaa tuollainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Koira se on ajokoirakin!! :(

   Poista
 3. Itse miellän kyllä ajokoirat töihin metsälle, mutta itseä nyrppii ajatus "Tuo miedän Pepe ei osaa mitään" Eli metsästyskoira "historiutuu" häkin perälle ja räksyttää sieltä kaikelle liikuvalle, tylsistyneisyyttään. Minua nyrppii todella oikeasti räksyttävät koirat, saatan korjaista vieraallekkin koiralle "Hiljaa!" Koira toki saa haukkua, mutta joku raja siihenkin.. Tuo räksyttäminen kertoo paljon; omistaja ei jaksa lenkittää, kouluttaa (eli antaa aivoille töitä) ja yhdessä olokin on hyvin vähäistä :( Toki aina ei ole noin, mutta harmittavan usein. Toivottavasti ymmärsit pointtini.

  Kiitos sinulle, että olet aukaissut minunkin silmäni joka kiertää kaikki metsästyskoiriin liittyvät blogit, artikkelit yms. Metsällä toimivat koiratkin voivat kisata aika monessa lajissa, tietysti metsästystä unohtamatta.

  Kaikki koirat ovat koiria oli se sitten pikkuinen puudeli, suuri mastiffi tai metsästyskoira! Ja koira tarvitsee tekemistä, yhdessä ihmisen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai metsäkoira on aina käyttöominaisuuksiltaan metsäkoira, eihän siitä mihinkään pääse, mutta niistä on paaaaaaaljon muuhunkin. Kyllä siinä metsämiesten ilmeet ovat usein näkemisen arvoisia, kun ajokoira tulee suoraan ajosta huutamalla luokse ilman sen suurempia draamoja, vaikka intoa onkin. Mettämiehet ei vain ymmärrä, että koirien kanssa touhuaminen lisäisi luottamusta ja yhteistyötä, eikä suinkaan pilaisi metsästysviettejä. Haluaako koira tulla metsällä(kään) luokse, jos omistaja ei koskaan anna hyvää palautetta oikeasta käytöksestä? :(

   Poista