Instagram

perjantai 2. marraskuuta 2012

Iho-ongelmia


Voi tuota herkkäihosta. Virkku on taas tempassut jostain itelleen ihmeellisiä ruhjeita/ihottumaplänttejä mahanahkaansa. :( Huomattiin eilen metälläkäynnin jälkeen, ja aateltiin, että koira on rypenyt jossain risukossa. Eilisen jälkeen, epämääräisiä tummia pisteitä oli kuitenkin tullut lisää. Huomenna laittelen noista kuvia ell:lle sähköpostilla. Samaisen mettäreissun jälkeen Virkku on nilkutellut oikeaa etutassuansa. Iltapäivän lenkillä tassuttelu sujui onneksi jo ihan normaalisti! :)

Sisätakareidestä
Ilokseni huomasin, että maaginen kahdenkymmenen lukijan raja on ylittetty!! :D Jos huomenna saan aikaiseksi, teen jotain koiramaista arvontapalkinnoksi, ja laitan arvonnan pystyyn! :)

2 kommenttia :

  1. Tuo ihottuma näyttää samanlaiselta mitä kaverin koiralla on usein vatsassa ja reisien risäpinnoilla. Varsinkin märillä ja rapaisilla keleillä sille sitä aina ilmaantuu. Herkkäihoinen tapaus sekin ja reagoi ihollaan kaikkeen mahdolliseen. Ell muistaakseni sille määrännyt ainakin jotain pesuliuosta ja ruokavaliokin taitaa olla herkkäihoiselle koiralle räätälöity.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii justiinsa, vielä ei oo oma ell vastaillut mitään, mutta ei noita näppyjä ainankaan enempää onneksi ole tullut. Pitää seurailla...

      Poista