Instagram

lauantai 3. marraskuuta 2012

Halloween handlailua

Catna junnuissa © Jaana
Tänään tuli pyörähdettyä Kannuksen mätsäreissä lapparivoittoisten handlausten kanssa. Ensin sain kehään pyöritettäväksi Catnan. Päästiin kuuden parhaan joukkoon, mutta tuomari sijoittikin kolmeksi parhaaksi aivan outoja (ja nuoria) handlereita. Catna kyllä meni tooooosi kivasti, kunhan vain muisti nostella häntää ;)

Catna edelleen © Jaana
Junnukehän jälkeen alkoi halloweenin odotus. Sielläkin pyörin Catnuskan kanssa - Team Kurpitsana. Pieniä teknisiä ongelmia meinasi tuon kurpitsapuvun kanssa tulla, mutta kyllä se oli sen arvoista! Tuomari tykkäsi, ja sijoitti Team Kurpitsan kakkoseksi! Palkinnoksi lähti oranssi ruusuke, jotain herkkuja ja narulelu.

Team Kurpitsa valmistautuu kehään © Jaana
Team Kurpitsa kehässä :D © Jaana

Team Kurpitsa palkinnonhaussa © Jaana
Niinan oli tarkoitus esitelmöidä isoissa koirissa sekä Piksua että Jereä. Koska Piksu ja Jere saivat molemman parikehiltä siniset nauhat, pääsin hyppelehtimään Jeren kanssa sinisten kehässä. Lapparipoika liikkui kivasti ja seisoi vieläkin hienommin. Tuomari tykkäsi, ja otti meidät kuuden parhaan joukkoon ilman pitempiä miettimisiä. Tästä karsiutui pois kolme huonompaa - me oltiin edelleenkin mukana kisassa. Loppujen lopuksi Jere oli isojen kolmas. Yllätyin :)
Jeren isoissa sinisissä © Jenna


2 kommenttia :

  1. Suurin osa arvailuistasi oikein tai ainakin sinne päin :DD Ja ju voin piirtää cockerin :) Laita mun s-postiin kuvat ja tarkemmat ohjeet nii alan väsäilee :) lurppa96@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Voi ei, nyt mä vasta ymmärsin ja osasin yhistää sut! Mä niin ihailin teitä kurpitsoja tuolla mätsärissä! n____n

    VastaaPoista