Instagram

lauantai 2. marraskuuta 2013

Päätöntä menoa, lenkkeilyä, valokuvausta...Lilli ja Luca ovat suopuneet hoitopaikkaansa hirmu hyvin. Yö meni täysin ongelmitta, mutta kun äiti käytti Lillin ja Lucan ulkona, jonka jälkeen sulki ne kodinhoitohuoneeseen siksi aikaa, kun Virkku tuli sisälle, protestoi Luca tätä järjestelyä kovaäänisesi. Eipä siinä sitten enää nukuttanut kun pieni oli aikansa huudellut. Äiti kävi viemässä Virkun tarhaan, ja päästin vieraat vapaaksi. Kun sain itseni hereille, kävin käyttämässä Lillä ja Lucaa vähän ulkona. Lucaa ei lenkkeily kiinnostanut (koska vesisade...), joten lenkki jäi vielä suunniteltuakin lyhyemmäksi. Kun palasimme kotiin, jätin Lucan sisälle, ja lähdin Lillin kanssa moikkaamaan Virkkua.

Pihalla Lillistä kuoriutui oikea durasell pupu. Virkku ja Lilli tulivat heti hyvin juttuun. Kokeilin tehdä Lillin kanssa jotain rally-tokojuttuja ja voih, Lilli oli niin miellyttämishaluinen, että sehän teki aivan mitä vain pyysinkään siltä :D Pienellä imuttelulla Lilliltä sujuivat miltei kaikki rally-tokoliikkeet. Hämmentävää! Tahtoo tämmösen koiran..!Aamupäivästä Emmi tuli meille. Kävimme Lillin ja Lucan kanssa Emmiä vastassa, Lucalla ei taaskaan ollut oikein meno päällä, joten tämäkin lenkki jäi vähän lyhyeksi. Emmin kanssa veimme sitten molemmat vieraat Virkkua moikkaamaan, ja Virkun rakkaus Lilliä kohtaan vain syveni :3 Luca yritti kiinnittää Virkun huomiota itseensä, mutta Virkku näki vain ympäriinsä juoksevan Lillin. Kävimme viemässä Lucan sisälle, ja lähdimme kokeilemaan yhteislenkkiä Virkun ja Lillin kanssa. Äiti otti Virkun ja Lilli sai pörrätä ympärillä irti. Hetken aikaa nuo jaksoivat riehua, kunnes Virkku ilmoitti Lillille leikin riittävän, ja parivaljakko jatkoi lenkkiään erittäin tyylikkäästi.

Kävimme vielä ennen Emmin lähtiä kuvailemassa vieraita, mutta valoa alkoi olemaan sen verran vähän, että laatu ei ole kovin hääppöinen. :< äh, tahtoo paremman objektiivin...Tältähän se meno todellisuudessa näytti....

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti