Instagram

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Arkea kaiken touhuilun seasta

Olen muutaman päivän ajan yrittänyt keksiä jotain kertomista blogissa, ja huomasin, etten kertoile enää mistään arkisesta, vaan etsin jokaiselle postaukselle aina jonkun erikoisen aiheen. Nyt päätin tehdä tähän epäkohtaan korjauksen, ja saattekin kunnon päivityksen siitä, mitä meidän arkeen on kuulunut muutaman viime päivän aikana.

Viikko sitten olleen rally-tokokokeen jälkeen Virkun kanssa treenailu on jäänyt vähemmälle. Pelkkiä rally-tokotreenejä me ei olla tehty ollenkaan, koska Virkku vetelee agility-esteitä aivan järjettömällä innolla ja vauhdilla, enkä raaski pitää sitä erossa niistä. Olen tehnyt Virkulle kaksi nakkihajujälkeä vetämällä nakkia langan päässä maassa, ja jättämällä sen sitten pieneen piiloon jälken päähän. Molemmilla jälkikerroilla Virkku on jäänyt aluksi haistelemaan jälken alkupäätä, mutta ymmärtänyt sitten jäljen jatkuvan eteen päin. Mikään tarkka jäljestäjä Virkku ei ole nakin kanssa ollut, mutta eiköhän sekin taito vielä kehity. :)

Ah niin ihanan kevätflunssani vuoksi mun ja Virkun yhteiset tekemiset ovat jääneet aika miniimiin. Eilen en pistänyt nokkaani ulos ollenkaan, vaikka tarkoitus oli lähteä yöksi mökille, jonne porukat ja Virkku sitten menivät päiväksi. Virkku oli päivän tarkkana olemisen jälkeen aivan sippi, eikä loppuiltana suurempia lenkkejä tarvittu. Eilen Mutku oli yllättävän paljon päivällä hereillä, ja päästinkin sen pariin otteeseen vapaaksi. Ensimmäisellä kerralla _yritin_ olla samalla koneella, kun lulluttelin hamsulapsosta sylissäni, mutta eihän siitä mitään tullut, kun tuo riiviö vain kiipeili joka suuntaan eikä malttanut millään pysyä paikoillaan.

Tänään en ole ollut läheskään niin tukkoinen ja nuhainen kuin eilen. Uskallauduin tekemään Virkulle jäljen, jäljestämään sen ja pomppimaan agilityä. Virkku oli jälestyksen ajan kiinni, mutta agilitytreenit se oli vapaana. Virkku oli yllättävän innokas, eikä haahuillut yhtään. Ei yhtään. Meidän pahin ongelma on irtoamattomuus. Asentelin tuonne pihalle nyt vielä kepitkin, joita päästään harjoittelemaan ensi viikon aikana. Yritän ensi agilitytreeneihin istuttaa videokameran äitille kääteen, jotta saisitte vähän todistusaineistoa meidän agilityinnosta. :D Olisin tänään lähtenyt vielä kuvauttamaan Virkun agilityä, mutta aurinko otti ja meni pilveen, enkä halua mitään tasaisen harmaata kuvamateriaalia. :<

Räpsin Mutkusta tänään kuvia, koska viimeiset kuvat siitä ovan kuukauden takaisia 2kk posetuksia. Ryökäle otti eilen ja täytti 12vk o.o Mihin tämä aika katoaa?!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti