Instagram

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Mutkun yö, Virkun päivä | +video

Kaverini Emmi tuli meille eilisen orkesterikeikan ja pienimuotoisen Tiikereiden pelin kyttäilyn jälkeen meille yöksi. Kokeilimme nukkua Mutkun kanssa samassa huoneessa. Joko olimme molemmat aamuyöllä jo niin kuoleman väsyneitä, ettemme vain heränneet Mutkun juoksupyörän ääneen, tai sitten mumsteri ei vain pitänyt ääntä. Kuvailin Mutkun touhuja videolle illan, yön, ja aamun mittaan. Hamsuli heräili illalla touhuamaan joskus ennen yhtätoista. Otin sen seikkailemaan vapaana lattialle, mutta sitä ei olisi hirveästi kiinnostanut. Maistatimme Emmin kanssa nakerolle erilaisia pärkinöitä yms., joita sen siemenseoksesta löytyi. Auringonkukan ja jonkun muun kasvin siemenet (isoja, vailkoisia) veivät ehdottomasti voiton. Videolla näkyy Mutkun ei_niin_täydellistä agilityrataa, Emmin epätoivoista yriystä ottaa Mutkusta kuva, ja aamuvipellystä.

Heräsin tänään äärettömän pitkien yöunien jälkeen jo vartin yli seitsemän. Mutku oli silloinkin hereillä, ja menin pällistelemään sitä dunaan. Emmi heräsi siihen, mutta jatkoi vielä ruususen unta. Minäpä en. Lueskelin aikani kuluksi blogeja puhelimella. Kun kello tuli yhdeksän, olin jo menossa lässyttämään Virkulle yläkertaan, kun tajusin Mutkun olevan hereillä. Emmi heräsi lässytykseeni, ja nappasin Mutkun sängynpäälle vipeltämään. Loput näettekin sitten videolta. Mumsterilapsonen on sen verran linssilude, että kuvaaminen oli vähän haastavaa...

Virkku ylitti tänään itsensä olemalla aivan ääsettömän multimahtava treeneissä. Määräsin Emmin häiriköimään meille treeniradan ajaksi. Aluksi häirikkömme vain mutisi jotain omiaan kentän laidalla voimistaen koko ajan ääntään. Kun ääni ei vaikuttanut Virkkuun mitenkään, häirikkömme lähti kävelemään, hyppimään, pomppimaan ja loikkimaan ympäri kenttää meidän tehdessä rataa ja --- Virkku ei reagoinut tähänkään mitenkään!! Toisaalta Emmi taitaa olla sille jo hyvin nähty juttu, mutta silti. Lopulta Virkku piti kontaktin seuratessa, vaikka Emmi elämöi koko ajan puolen metrin päässä. Yllätyin todella, mutta tätä me tullaan kokeilemaan uudelleenkin. :)

5 kommenttia :