Instagram

tiistai 16. huhtikuuta 2013

12 päivää koitokseen

Rally-tokokokeeseen on enää 12 päivää, ja luulin muka aloittaneeni kokeisiin valmistautumisen ajoissa... Noh, oon nyt päättänyt olla ressaamatta koetta, koska tiiän Virkun osaavan liikkeet, ja ainoa mahdollisen ongelma on häiriö, jota työstän sen verran kuin voin. Luotan tällä hetkellä Virkun osaamisen todella, ja voinkin valmistautua kokeeseen lähinnä pitkillä yöunilla ja tarpeeksi herkullisilla herkuilla. Jätämme ensiviikon treenit miniimiin, ja nytkin keskityn enää virittelyyn, haahuiluun, kontaktiin ja kestävyyteen. Pelaan kokeessa luultavasti varman päälle herkkujen kanssa, koska haluaisin saada kokeen haahuilun miniimiin. Olen tehnyt koetta edeltäville päiville treenisuunnitelman, jota nyt sitten yritän parhaani mukaan noudattaa...

Järkytyksekseni huomasin äsken, ettei möllejen tuomarina olekkaan Tytti, josta pidin tuomarina kovasti. Mutta vaihtelu virkistää, ja tuo vähän uutta jännitystä kokeeseen. Saa nähdä mitä uusi tuomari sanoo meidän tekemisestä. :) Tänään treenailimme haahuilun kanssa, hypimme esteitä ja tökimme palloa Virkun kanssa, mutta mikään ei tuntunut kiinnostavan, joten lopemmite treenit aika lyhyeen. Huomenna treenailen Virkun kanssa normaalisti, mutta torstaista tulee väkisinkin vapaapäivä, koska pääsin koulun edustusjoukkueeseen NouHätä -kilpailussa, ja lähden jatkokilpailuihin Vaasaan. Hui!

6 kommenttia :

 1. Ai teillä oli ihan koe tulossa! Hirmuisesti onnea siihen, me pidetään peukkuja Olin kanssa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis tää on mölli, mutta se edellinen oli ihan koekoe :)

   Poista
 2. voi teijän pitäs meillekki opettaa noi kyltti hässäkät, ei taho enään muistaa koko rallystä mitään :D lähinnä se hukasa mistä tietää millon seuraavalle kyltille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teijän pitää tulla kattomaan tuonne. :D Heleposti tuohon pääsee sisälle :D

   Poista