Instagram

lauantai 16. helmikuuta 2013

Mer eller mindre bra träningspass

... eli [enemmän ja vähemmän hyvät treenit]

Tänään pidin treenit kahdessa osassa. Aamupäivällä vedimme kaikki liikkeet läpi vähintään kerran - maahanmenoliikkeitä lukuun ottamatta, koska lumi. Pääosin liikkeet sujuivat hyvin, mutta perusasento on ulkotreeneissä aivan hukassa. Virkku ei meinaa millään tulla eteen eikä siitä sivulle. Mutta, kokeillampas samaa sisällä - städäm koira toimii täydellisesti... Elisiis, luotan siihen, että koira toimii Kannuksessakin.

Kun kelasin Virkun kanssa kaikki liikkeet läpi, tajusin, että jätkän lempi liikkeitä ovat kaikki pujottelut ja spiraalit. Virkku teki ne tänään aivan mielettömällä innolla ja taidolla. Toivottavasti Tytti laittaisi edes jotain tötsien kiertoja Kannuksen rataan! :)

Toisissa treeneissä kokeilin meille ehkä vähän liian pitkää rataa kokeenomasena. Kokeenomaisia pitää näköjään treenata enemmänkin, koska nyt meille osataan liikkeet, mutta kestävyys puuttuu. Alkuradan Virkku teki innolla, mutta kun lopussa olisi pitänyt jaksaa vielä tulla eteen ja siitä sivulle, tilttasi koira täysin. Snif. Joku toinen päivä sitten.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti