Instagram

torstai 7. helmikuuta 2013

11 + 11 -haaste x2

Ehkä selkein otsikko ikinä, mutta ehkä se nyt ajaa tuossa asiansa. Sain siis kaksi kysymyshaastetta, jotka nyt tässä postuksessa yhdistän. Lukekaa jos kiinnostaa, vaikkei tässä välttämättä mitään maailman mullistavaa infoa tulekaan. :)

"Ohjeet haastetuille: Jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen, jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten muutama uusi haastateltava ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait haasteen."

I kysymykset: Palasia Taivaasta | II kysymykset: Onni's Life

- I -

Millaista ruokaa koirasi syö/syövät? Virkku syö metsästyskaudella Jeppe Aktiivi Plussaa, muuten Aktiivia. Ratujen sekaan lisätään milloin minkäkinlaista lihaa. Mukaan mahtuu myös tippa tai pari ruokaöljyä.

Miksi juuri tämä rotu? Tähän olen vastannut niiiiiin miljoona kertaa...:D Meillä on aina ollut ajokoiria iskän metsästysharrastuksen takia, eikä Virkku ole tässä poikkeus.

Minkä rotuisen koiran haluaisit? Cockeri - mukavaluonteinen, kaunis, kivan kokoinen ja monipuolinen. Toimisi mulla täydellisesti harrastuskoirana.

Paljonko aikaa käytät koirasi ulkoiluttamiseen? Äiti hoitaa meillä suurimmaksi osaksi tuon lenkki puolen, mutta päivästä riippuen teemme Virkun kanssa puolesta tunnista tuntiin kestäviä lenkkejä. Treenit ovatkin sitten asia erikseen - niihinsän se aika suurimmaksi osaksi menee.

Onko sinulla muita eläimiin liittyviä harrastuksia, kuin koirat? No se talvikkomuksuhan mulle on vasta tulossa, eli ei ihan vielä.

Oletko onnistunut täysin koirasi koulutuksessa, jos et missä meni vikaan? Huoh, olen onnistunut opettamaan ainankin puolet liikkeistä ja käskyistä aluksi väärin. Tietämättömyys teki alkuvaiheissa hallaa...

Mitä suunnitelmia sinulla on koiralle/koirille tänä vuonna? Näyttelyt tai parit, haluaisin kisailla Virkun kanssa viralliset junnut, mutta tuo ei taida tänä vuonna toteutua. Parit rally-toko kokeet me ainankin tullaan käymään.

Uros vai narttu? Perustele. Hmm... Molemmissa on puolensa, mutta uroksia enimmäkseen omistaneena kääntyisin ehkä niiden puoleen. Pidän urosten kovapäisyydestä. Omien kokemusten perusteella nartuista on jäänyt vähän semmoinen kitisijämielikuva, mutta älkäänyt narttujen omistajat kivittäkö mua - oon omistanut vain yhden pehmeän ja aran ajokkinartun ;)

Mitä mieltä olet koirasusista, tahtoisitko itse sellaisen? Ei ei ei. Ovathan nuo huomiota ja kunnioitusta herättäviä, mutta koirat koirina ja sudet susina. Ei kiitos.

Entä mitä mieltä olet sekarotuisista? Hyvät ja huonot puolet. Seropeilla ei välttämättä olisi niin paljon jalostettuja vikoja, mutta tuo "roduttomuus" rajoittaisi mulla liikaa harrastusmahdollisuuksia.

Millaista olisi ilman koiraa? Hirveää, tylsää, tyhjä... Ei, en osaa edes ajatella mitään tuommoista.- II -

Miksi aloitit bloggaamisen? Jaa-a. En oikein osaa enää sanoa, koska aloittamisesta on kulunut jo niin kauan. Ehkä näin jonkun kivan koirablogin ja muuta ei tarvittu.

Lempikoirarotusi ja miksi juuri se? Sama kuin yllä: Cockeri - mukavaluonteinen, kaunis, kivan kokoinen ja monipuolinen. Toimisi mulla täydellisesti harrastuskoirana.

Paikka, jossa käyt eniten koirasi kanssa lenkillä? Metsätie.

Lempi koirablogisi? Hmmm... Niitän on aika paljon, mutta jos nyt välttämättä pitää yksi mainita niin Tenho tuli taloon! on yksi suosikeistani. :)

Harrastatko jotain? Jos tällä tarkoitetaan koirien ulkopuolella olevaa harrastusta, soittelen poikkihuilua, piccoloa ja pianoa ja laulan, piirrän, luen kirjoitan, ulkoilen ja valokuvaan.

Kuinka päädyit juuri siihen rotuun, jonka omistat? Sama kuin yllä: Tähän olen vastannut niiiiiin miljoona kertaa...:D Meillä on aina ollut ajokoiria iskän metsästysharrastuksen takia, eikä Virkku ole tässä poikkeus.

Haluaisitko aloittaa koirasi kanssa jonkun harrastuksen? Agility olisi aivan mahtava, mutta olosuhteet eivät ole tälle lajille suotuisat. :(

Kuinka pitkä olet? Hmmm... 163cm? Ehkä?

Viimeisin koiramaisin ostoksesi? Virkun aktivointikuutiot.

Tulevaisuuden unelmasi? Eläinlääkäriksi pääseminen ♥

Kumman valitsisit: toko vai näyttelyt? Riippuu koirasta. Näyttelyt olisivat kivoja, mutta jos kunnolla haluaisi harrastaa, pitäisi kiertää aika laajasti ympäri Suomea. Toinen miinus olisi se, ettei koiraa tarvitsisi kouluttaa hirveästi näyttelyitä varten. Tokossa saisi näyttää koulutustaitonsa ja yhteistyönsä koiransa kanssa, mutta mun makuun normi toko on vähän tylsää. Aina tietää mitkä liikkeet pitää suorittaa, eikä niiden osalta olisi mitään yllätyksiä. Elisiis, jos näistä kahdesta pitää valita, niin ottaisin näyttelyt.

Ja kysymykset haastetuille:
1. Voisitko kuvitella työskenteleväsi eläinten/koirien parissa ammatiksesi?
2. Millainen on mielestäsi täydellinen eläinlääkäri?
3. Mitä mieltä olet ajankohtaisista susien salakaadoista?
4. Oletko hamsteri koirien tavaroiden ostossa ja hankinnassa?
5. Miten motivoit koiraasi?
6. Mikä on koirasi lempilelu?
7. Mitä mieltä olet marketeissä myytävistä koirien purkkiruoista ja niiden sisällöstä?
8. Vaitaisitko koiraasi koskaan ikinä milloinkaan mihinkään?
9. Onko koirallasi jotain hassuja tapoja?
10. Luuletko koirasi ymmärtävän puhetta? Perustele.
11. Minkälainen on mielestäsi täydellinen koirablogi?

Haastan:
Englanninspringelspanielit
Ässä - pennusta koiraksi
Tenho tuli taloon!
MR. Twist
Pieni piski

2 kommenttia :

  1. Oho, ensimmäinen kysymyshaaste meille, kiitokset siitä!

    Pidin erityisesti vastauksestasi kysymykseen "lempikoirarotusi", onhan nää aika ihania ;)

    VastaaPoista