Instagram

lauantai 1. joulukuuta 2012

Mätsäröintiä Kannuksessa

Puoli kahden aikaan sain kyydin kohti Kannusta, jossa odottivat tämän vuoden viimeisen mätsärit, ainankin omalta osaltani. Olin sopinut Marin kanssa kokeilevani Oliver shelttiä junnukehään. Oliver meni heti hirmu hyvin mun kanssa. Kaikki liikkeet onnistuivat ensimmäisellä kerralla.
Mätsärit alkoivat kolmen maissa lapsi & koira kehällä, jonka jälkeen alkoi junnujen arvostelu. Numeron mukaan oltiin sen kehän kolmansia, mutta juoksujärjestykseen laitettaessa me päädyttiin toisiksi. Ekalla kierroksella Oliver pyrki vähän laukkaamaan (onneksi tuomarien selän takana...), mutta muuten jätkä liikkui hirmu kivasti.
© Mari
Parin juoksukierroksen jälkeen tuomarit (kyllävain meillä oli 2 tuomaria) alkoivat tutkia meitä yksitellen. Meidän edestakaisin meni ekalla kerralla ihan päin honkia. Huomasin kuvista, että olin onnistunut jäämään väärälle puolelle koiraa, mutta onneksi Oliver ei juossut kunnolla, ja saatiin ottaa uusiks. Tokalla kerralla tajusin pysyä poissa tuomarin edestä, ja Oliverkin liikkui hienosti. Seisotukset menivät nappiin!
Kun kaikki oli käyty läpi, tuomarit tiputtivat kolme tai neljä tyyppiä pois. Ja koska en laskenut koko aikana montako meitä oli yhteensä, ei mulla oo mitään hajua montako meitä jatkoi tuosta eteenpäin. Kierros ympäri, sijoitettiin neljäs ja kolmas. Nyt kehässä oli jäljellä enää minä ja Oliver sekä Niina ja Kuuki. Loppujen lopuksi näytin varmaankin jonkun kohtauksen saaneelta, kun meidät ilmoitettiin voittajiksi. Nyt on viimeinkin korkattu tää kärkipaikkakin!:)
© Mari
Muissa kehissä en sitten päässytkään pyörimään (koska Niina ei kriittisellä hetkellä löytänyt mua...), mutta palkintoja mukaan tarttui aivan riittävästi. Junnuista sain lehmän kokoisen pokaalin, ruusukkeen, puruluun, terrierikynttilän, koirankeksejä ja narulelun, jonka lahjoitin Niinalle. Niinalta sain vielä pedigree purkkiruokaa & koiran makkaraa.
Nyt kun tuo pallopaimennus ei ottanut tuulta siipiensä alle, aloin miettimään rallytokoa... Kannuksessa ois parin viikon päästä mölli-alo kokeet rallytokossa. Virkku osaisi nuo kaikki jutut teoriassa, mutta suuri osa liikkeistä on kokeilematta. Elisiis - huomisissa tokotreeneissä kokeillaan rallyliikkeitä. Jos ne sujuvat, alkaa äitin kuskiksi suostuttelu ;)

3 kommenttia :

 1. Jeee, se meni niin upeasti aww! Onneaa! n__n

  Kysyn nyt vielä: saanko käyttää noita kuvia blogissani? :DD

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo tuu vaan, jos me nyt ees ollaan mihinkään menossa. Virkku osaa liikkeet, mutta porukat ei suhtautunu mitenkään hyvin tähän ideaan... :<

   Poista