Instagram

Kirjoittaja

Nippelitietoa Mimasta

virallinen nimi: Minnamaria
synt.: 04.06.1998
sukupuoli: naaras


Puuhuilu | last.fm | @ | ig

Luonteeltaan tämä jokapaikanhöylä on välillä hieman ärhäkämpi ja hieman ääniherkkä, mutta perusluonnoltaan rehellinen ja luotettava, sekä helposti motivoitava - oikeaa käyttötarkoitustaan (mikä se sitten onkaan) totauttaessaan kaiken peliin laittava. Itsevarmuuttaan ja esiintymisvarmuuttaan herkästi hyväkseen käyttävä sanavalmis alfanaaraan paikalle pikkuhiljaa pyrkivä monitaituri.


the best or nothing

Käytän vapaa-aikani (silloin harvoin kun sitä koululta ja töiltä sattuu olemaan..) valokuvaamiseen, urheiluun ja huilun tai piccolon soittamiseen. Opiskelen Kannuksen lukion eläinlääketieteellisellä linjalla ja olen aivan äärettömän tyytyväinen opiskelupaikkavalinnastani. Vaikka koulu työllistääkin välillä aivan epäinhimillisen paljon, nautin Kannuksessa opiskelemisesta. Viikkorahani ansaitsen joko Lestijoki-lehteen juttuja tehden tai oman valokuvausyritys Puuhuilun kautta. Huilua ja piccoloa tulee tosiaan soiteltua aina kun aika siihen riittää. Tällä hetkellä soitan vakituisesti Toholammin puhallinorkesterissa ja keikkailen Ylivieskalaisen Quattron vahvistuksena. Käyn viikoittain pelaamassa jalkapalloa Nice TU:n treeneissä ja tulee sitä välillä lätkittyä lentopalloakin. Nyt pennun tullessa taloon juoksulenkkienkin määrät nousevat paljon aikaisempaa suuremmiksi.

Olen aina tiennyt (tai ainakin luulen tietäväni..) mitä haluan tulevaisuudeltani, ja olen aina myös tehnyt määrätietoisesti kaikkeni tavoitteideni saavuttamiseksi. Olen jo pienenä päättänyt haluavani eläinlääkäriksi, ja ainakin tähän asti on näyttänyt siltä, että tieni tulee vielä joskus viemään eläinlääketieteelliseen tiedekuntaan - joko Suomeen, tai ulkomaille. Lukion jälkeen olen kuitenkin suunnitellut pitäväni välivuoden, jonka käyttäisin armeijan sotilassoittokunnan riveissä. Oli erittäin lähellä, etten olisi valinnut Kannuksen lukion sijasta Kaustisen musiikkilukiota, joten nyt haluaisin viettää vuoden muusikkona, jotta näkisin mitä toisesta valinnasta olisi seurannut. Olen muutenkin ihminen, joka nauttii hektisestä ja kiireisestä elämästä, joten voisin kuvitella pitäväni myös työntäyteisestä keikkavuodesta.