Instagram

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Viikonlopun lauman jatkajat

--- pahoittelen tässä (ja tulevissa) postauksessa olevia mahdollisia kirjoitusvirheitä!
Näppäimistö elelee tällä hetkellä vähän omaa elämäänsä... ---

Kuten eilisessä postissa mainitsinkin, sain eilen illalla siskoni kaksi kääpiösnauseria hoitoon viikonlopuksi. Viime yö meni hoitokoirien kanssa hyvin, eikä päiväkään tuonut mukanaan suurempia ongelmia. Aloitin aamuni pesemällä vieraat, sillä en kestänyt (eikä kylä kestäneet muutkaan...) niistä lähtevää järkyttävää lietteen hajua. Vähän piti väitellä siitä, mennäänkö me nyt suihkuun vai ei, mutta kyllä se sitten loppujen lopuksi ihan hyvin sujui ja puhdasta tuli. Aamupäivästä kävimme äitin kanssa kylällä kävellen ja otimme lainakoirat mukaan. Nätisti nuo oottelivat kylällä itsekseen kiinni meidän hoidellessa asioita.



Tyyne ei oikein meinaa tykätä Virkusta, vaan tyttönen ärräilee Virkulle aina nähdessään ja sopivalle etäisyydelle päästessään yrittää hyökkäillä naamalle. Onneksi noiden ei tarvise olla tekemisissä, joten tästä ei suurta ongelmaa pääse kehittymään. Virkku ei hirveästi välitä vieraista koirista, vaan hetken pällistelyn jälkeen ohittaa nämä välinpitämätömänä omia touhujaan jatkaen. Ihanaa! Tätä on odotettu! ♥ Aamulenkilläkin Virkkua ja äitiä oli tullut vastaan eräs Virkun koirakaveri, joka on saanut aikaisemmin ajokkilapsosen aivan pois tolaltaan, mutta nyt Virkku ei käynyt edes haistelemassa vierasta.



Vähän näiden kaikkien nelijalkaisten kanssa eläminen meinaa mennä säätämiseksi, kun lainasessulit eivät voi olla sisällä yhtä aikaa Virkun kanssa, eikä myöskään Mutkun kanssa voi puuhastella Tyynen ja Reiman ollessa sisällä. Mutta kyllä tää tästä, huomenna illalla ollaan koolla taas ihan_omalla_laumalla! Huomenna yritän päivällä räpsiä lainoista jotain parempaa kuvitusta. Tähän postiin päätyivät täysin suunnittelematta ikkunan läpi otetut (huomatkaa nämä kauniit siniset ja punaiset heijastukset!!) randomräpsyt siitä, kun äiti vei Virkun pihalle T&R:n ohi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti