Instagram

perjantai 28. helmikuuta 2014

Virkun valinta

Tein tänään Vikrun kanssa lenkin, jolla koira sai mennä aivan mihin tahansa. Oletin Virkun seuraavan erään toisen koiran lenkkipolkua, mutta tämäpä lähtikin suunnistamaan kylälle kelkkauraa pitkin. Hetkisillä meni tajuta että valta lenkin suunnan osalta onkin sillä. Virkku olisi halunnut käymään ihan keskustassa asti, mutta tie, jota pitkin meijän olis pitänyt keskustaan mennän, oli niin jäinen, etten enää lähtenyt sinne liukastelemaan.

Kylällä kävimme kuitenkin haahuilemassa eräällä peltoaukealla, jonka jälkeen suuntasimme meille täysin uudelle kelkkareitille. Siellä seikkailimme hetken, kunnes lähdimme metsää pitkin oikaisemaan kelkkauralle (lenkki kastan alalaidassa). Ihan koko aikaa mulla ei Sports Tracker ollut päällä, joten mittaa lenkille tuli joku 5,5km ja aikaa meni lähemmäs puolitoista tuntia. Ihan mukavan raskastahan tuo metsässä tarpominen oli, mutta Virkku oli kyllä taas ihan super hienosti jäätävästä jäniksenjälkimäärästä huolimatta.

Tänään meille tulee mun siskon käppänät Tyyne ja Remu hoitoon viikonlopuksi. Koiratäyteinen viikonloppu siis tulossa (y)

6 kommenttia :

 1. Hauska! :D Voisi ehkä joskus kokeilla Kiiran kanssa. Tosin se on sellainen mamman nössökkä että pysähtyy risteyksissä aina odottamaan ohjeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tai sitte se yllättää sut siinä vaiheesa ku se tajuaa saavasa päättää mihin mennään :D Virkkuki meni mennessä ihan hienosti kelkkauraa, mutta tullessa ne jäniksen jäljet vähän lähtikin viemään mettään päin...:D

   Poista
 2. ihana idea!:D meidän lieroilta tää ei vaan onnistuisi kun ne suunnistais pihanurmikon kautta takaisin ulko-ovelle odottamaan sisälle pääsyä :')

  VastaaPoista
 3. Uu, mepä testaillaan tässä loman aikana, mihin kunkin koiran tie vie! ;)

  VastaaPoista