Instagram

tiistai 20. elokuuta 2013

Tervuuntumista, netin pätkimistä ja kaikkea muuta mukavaa

Pahoittelen tätä päivittelykatkosta, joka johtui aivan puhtaasti nettimme katkeamisesta modeemin päivittymättömyyden vuoksi. Metsästyskausikin otti ja pyörähti tänään käyntiin, mutta valitettavasti se ei päässyt järisyttämään meidän arkea vielä. Lämpömittari nimittäin näytti niin jäätäviä lukemia, ettei Virkkua kannattanut päästää metsään revittelemään. Läkähtynythän tuo olisi. Ehkäpä jo huomenaamuna pihastamme kaartaa valkoinen pakettiauto, jonka sisällä istuu maastopukuinen eräjorma ja innosta ratkeava ajokkilapsonen. Toivotaan!

Sunnuntaina kävin Sievissa belgien rotumestaruustokossa tervuuntumassa lopullisesti. Ääääh, kyllä mulle vielä tervulapsonen tulee!! Taidan tehdä tapahtumasta oman, kuvapainotteisen postauksensa kun saan kaikki tokokuvat muokattua. Ihan vain itselleni muistutukseksi (...:D) ostin tapahtumasta mainion kokoisen Tervukassin, ehanan Tervuryhmäkuvamahneetin ja minkäs muuntaan kuin Tervukirjanmerkin. Huoh.Jee laukkukuva ei tykkää enää kääntyä... -.-*

Virkun kanssa touhuilu on vähän jäänyt oman flunssani vuoksi, emmekä ole tehneet säihkysilmähaastettakaan yhtään eteenpäin enää muutamaan päivään. Sain kyllä tokokokeista aivan mielettömän treenimotivaation, mutta nyt ei sitten ole ihan aikataulut passanneet koiran kanssa. Tänään sentään sain Virkulle treenipalkat Ylivieskasta, mutten enää yksinkertaisesti jaksa muutaman tunnin shoppailun ja koulun liikuntapäivän jälkeen lähteä tekemään tuon kanssa treenejä. Raivostumiskynnyskin voisi olla _vähän_ liian matala..

Mutkun ilmoittaminen Liminkaan jäi netin totalstopin vuoksi, mutta onneksi tuonne pääsee vielä paikanpäällä ilmoittautumallakin. Tuomarina on siis Mutkun kasvattaja, joten odotan näyttelyitä kahta kovemmin, vaikken minkäänlaista tulosarviota uskallakaan ilmoille heittää.

7 kommenttia :

 1. Mun luokalla olis tervupentu :)

  VastaaPoista
 2. Kuis Virkku ? joko alkaa olla OK !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enää kuono ei kutise, mutta ihottumaa näkyy vielä. Tänään päästiin jo avaamaan metästyskausikin, mutta ajo on kuulema huonoa... Toivottavasti ei olis taas nenäpunkkeja -.-

   Poista
 3. Meillä oli viime syksynä yhen kerran nenäpunkkeja ja ne onneks kyllä hoitu lääkityksellä hyvin kuntoon ja nuo ajot meillä ainakin on aika kuivat kelit ja lämmintä joten sekin vaikuttaa omalta osalta ajoihin kyllä ja kausi vasta alkoi joten elä huolestu kyllä se Virkku vielä jänöille antaa kyytiä kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä meillä oli jo eilen pidetty kunnon ajot (:

   Poista