Instagram

perjantai 23. elokuuta 2013

Belgien rotumestaruustoko +kuulumisia muuten vain

En nyt oikein ole päässyt vauhtiin bloggaamisen kanssa pätkivän netin ja hitaan koneen vuoksi, mutta nyt sain vihdoin kaikki belgitokon kuvat muokattua ja ladattua nettiin! Kaikki kuvat ovat siis nähtävillä täällä.

Päivä oli mun mielestä hirmu kiva ja lisäsi treenimotivaatiota aivan tajuttoman paljon, vaikkemme sen tuon sunnuntain jälkeen olekaan tehneet Virkun kanssa yksiäkään onnistuneita treenejä. Noh, epäilen että mun on aika turha alkaa selittelemään tuon päivän kulkua, koska mulla ei enää ole kovinkaan tarkkaa mielikuvaa päivän aikatauluista, enkä voi oikein muutenkaan alkaa analysoimaan tuota kuvausreissuani. Ehkäpä annakin kuvien kertoa päivän kulusta enemmän.

Tervuuntumiseni kannalta tuo päivä oli aivan karmaiseva, sillä sen jälkeen olenkin tällä haronut hiuksiani ja yrittänyt saada jotain muuta ajateltavaa, koska en vain voi ottaa koiraa ennen ensi kesää. Vai voinko? Ääääää enkä en kuitenkaan ala kitisemään tänne enempiä kokoajan kasvavasta kuumeestanikaan, koska varmasi jokainen lemmikin omistaja tietää tarkalleen miltä jäätävän kova eläinvaavikuume tuntuu, eikä sitä oikein osaa edes kuvailla.

Päivä olisi mennyt suht hyvin, jos en olisi viimeisen tunnin aikana saanut lulluteltavaksi aaaivan ihanaa tervuvauvelia (ensimmäinen kuva). <3 Voi että oli mainio tapaus! Tämän jälkeen olin hyvin varma siitä, että mun seuraava koira on tervuli eikä lapinkoira. Myöskin pennun omistajan lausunnot belgeistä saivat mut vakuuttumaan.

Suurin ongelma mulla taitaa tällä hetkellä ola se ettei äiti suoraan kiellä mua ottamasta koiraa vaan eilenkin käski mun miettiä asiaa itekseni. Nyt kun on viimeiset kymmenen vuotta kitissyt ja lähinnä haaveillut omasta koirasta ja nyt kun yhtäkkiä sitä ei suoraan kielletäkkään on hyyyvin epätodellinen olo. Outoa.

Mutta niitä kuulumisia. Olisin tehnyt kuulumisille oman postauksen, mutta a) aika ei anna periksi eikä b) mulla olisi ollut mitään täytekuvia tähän postaukseen, joten menköön nyt sitten tämän postin yhteydessä. Virkku pääsi tänään korkkaamaan metsästyskauden. Ihan priimaa ei kuulema ajo ollut ollut, koska Virkku lähti ajamaan vanhempia jälkiä, joten huonosta vainusta johtuen haukku jäi harvaksi, mutta muuten hyvä päivä. Iskä lähti jo aamulla puoli viiden aikaan lämpöä ja aurinkoa etuillakseen metsälle. Kotiin olivat lähteneet joskus puoli yhdeksän maissa. Virkku pääsee uudemman kerran metsälle luultavasti huomenna tai sunnuntaina mökillä. Itse lähten leireilemään viikonlopuksi ja hankkimaan palasia isosen pätevyyteen, joten itse en ole tätäkään metsäreissua todistamassa.

Mutkun depyyttinäyttely jaksaa vielä viikon odotuttaa itseään, mutta kyllä jännitys on jo aika soppeli. En oikein tiedä mitä tuossa reissussa jännittäisi, mutta eiköhän sieltä jotain konkreettista jännitettävääkin löydy! Mutku on tänään ollut aivan höpsö ja yli seurallinen eikä se meinaa millän lähteä sylistä lattialle. :> Mussukka<3

4 kommenttia :

 1. Noi koiravaavikuume jutut kuvaa vaan niin vahvasti omia tuntoja just nyt... Kymmenen syytä olla ottamatta mutta kun tekisi vaan niin mieli pientä palleroa ja sen koulutusta! Eheh, pitää vaan suunnitella kaikki valiiksi ja purkaa innostusta koiran koulutukseen sekä tietysti miettiä vielä kerran...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä, mutta nyt kyllä tuntuu jo sille että mietinnät on mietitty :D pentu tulee :D

   Poista
 2. Oih ja voih, miten ihania malinoiseja! Ja tervuja, mutta malinoisissa on kyllä sitä jotain mikä vetoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä mainioita koiria! Kunnon kuumeenkasvatusparatiisi...:D

   Poista