Instagram

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sataa sataa rämisee

Ehkäpä se syksy on nyt täällä kun vettä tulee kokoajan enemmän tai vähemmän ja sammakot tunkevat jo pesuhuoneeseenkin (okei siellä oli yksi, tuntemattomasta syystä...). Tämän vuoksi meidän treenit ovat jääneet sisätreeneiksi, eli toisin sanoen Aikamoinen säihkysilmä -treenihaasteen toteutukseksi. Vaikkemme olemmekin viimeisen kolmen päivän aikana tehneet vain 15 minuuttia kontaktia, olen huomannut Virkun kontaktin kääntyneen vilkauiluksi. Ehkäpä me siis joudumme jättämään tmän haasteen, kun koiran silmät vatkaavat vain naamani ja palkan väliä. Tai sitten emme edes tavoittele enää mahdollisimman montaa kontaktia minuutissa (joo se oli tavoitteena ensimmäisten kuuden minuutin aikana), vaan yritän saada kontaktiin edes vähän kestävyyttä. Ennätys meillä oli 15 krt/min pienessä häiriössä sisällä.

Kontaktin lisäksi voisin alkaa treenaamaan samalla lailla perusasentoja - vaikkapa 2 x 3min + 2 x 3min. Käytännössähän tämä tarkoittaisi meillä neljää 3min sessiota. Sessioista joka toinen olisi pelkästään "sivutreeniä" (=perusasentoon oikealta takakautta kiertäen) ja joka toinen "viereentreeniä" (=perusasentoon vasemmalta puolelta). Yhteensä päivässä tulisi siis 6minuuttia treeniä molemmille käskyille. Ehkä voisin jättää sitten tuon kontaktireenin vähemmälle (yksi kolmen minuutin sessio/päivä?), koska vaadin kontaktia perusasennossakin. Noh, aika näyttää!

Eilen soittelin entisen pieneläinklinikka Johannan Johannalle Maalahteen, koska Virkun kuonossa huomattiin ihottumaa. Sen suurempia diagnooseja tekemättä meille määrättiin jotain rasvaa, jolla Virkun kuono nyt sitten rasvaillaan pari kertaa päivässä viikon ajan. Ihottuma näyttää siis siltä, kuin kuono olisi kokoajan hiekkainen ja Virkku hankaa sitä miltei kokoajan. Pitää nyt seurailla tuota..

2 kommenttia :

  1. Vettä on kyllä täälläkin tullut ihan kiitettävään tahtiin välillä on yöllä herännä siihen et on tuntuna et katto tulis sisään kun on rumistellu sitä vettä alas siihen mallin. Toivottovasti Virkun ihottuma paranee ja ei tule mitään pahempaa juttua siitä.

    VastaaPoista