Instagram

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kilpailu: Suunnittele rally-tokorata!

40 lukijan rajan rikkouduttua päätin järjestää jotain teidän päidenne menoksi. Tänään sain viimein täydellisen ja erilaisen kilpailuidean - jokainen voi halutessaan suunnitella oman rally-tokoradan, joista parhaan palkitsen joko 10 € lahjakortilla valokuvausyritys Puuhuiluun tai blogibannerilla (malleja).

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset, eikä aikaisempaa rally-tokotuntemusta tarvita. Tehtävänäsi on vain rakentaa mahdollisimman toimiva rata rally-toko ALO -kylteistä. Laittakaa mielikuvituksenne ja luovuutenne peliin! Arvostelen radan monipuolisuuden, omaperäisyyden ja toimivuutensa perusteella. Radan rakennustyyli on vapaa: voit tehdä radan tietokoneella tai piirtäen, jolloin lähetät valokuvan luomuksestasi minulle. Jotta voit osallistua kilpailuun, on sinun oltava blogin lukija. Jos näin ei vielä kuitenkaan ole, liity äkkiä lukijalistalle! :)

Kuten ylempänä jo manitsinkin, on palkintovaihtoehtoja kaksi: 10€ lahjakortti Puuhuiluun tai blogibanneri. Bannerimalleja löydät siis täältä. Kilpailuun pääset ilmoittautumaan joko kommentoimalla tähän postaukseen (mukaan linkki kilpailurataan) tai sähköpostilla osoitteeseen mimakrisja@gmail.com (kilpailurata liitteenä). Ilmoituitpa miten tahansa, muista mainita s-posti osoitteesi ja toivepalkintosi.

Radan viimeinen lähetyspäivä on 18.2. Työn iloa ratojen suunnitteluun!

3 kommenttia :