Instagram

torstai 31. tammikuuta 2013

Sisustusintoilua ja treenejä

Onhan tässä jo pari päivää päivityksittä kulunutkin. Viime päivät ovat menneet Virkun osalta aika tavallisissa merkeissä - metsällä ajaen ja rallyja treenaillen. Tällä viikolla ollaan edistytty ihan kivasti, vaikkei treeniä ole hirveästi ollutkaan. Tämän päivän treeneissä seuruu ja käännökset olivat tiivitä, vire pysyi lähes täydellisenä koko treenien ajan, Virkku ei haahuillut ja pysyi seuruussa sivuaskeleissakin, jotka meillä ovat olleet ongelmallisimpia. En tiedä oliko syy yllätteäen koetussa oppimistapahtumassa vai taskusta löytyneissä makkaranpalasista, mutta empäs valita. Tällä hetkellä ensi kuun lopulla olevat rally-tokokokeet näyttävät hyvinkin realistisina! :)

Halsualla on 17.3. ryhmänäyttely, jossa ainankin facebook -kommenttien mukaan olisi aika mielenkiintoinen tuomari. Ainankin näillä näkymin meidät voi siis pongata sieltä kehää kiertämästä. Tuomari pitää kuulema kevyistä koirista ja on muutenkin todella mukava, vaikka antaakin itsestään pelottavan ensivaikutelmaan. Pitää hyvin esiintyvistä koirista. Epäilen, että Virkku saa korkeintaan erittäin hyvän tuon narttumaisen pään vuoksi, mutten oikeastaan yllättyisi hyvästäkään, joka Virkulla jo parin vuoden takaa on.

Koska odottelen talvikkopoitsua jo innolla, enkä meinaa millään onnistua pitämään näppejäni erossa talvikkoromppeista tai Candycanen 'vahvista tilaus' -nappulasta, aloin jo toteuttamaan dunan sisustusta. Yhtenä iltana pienet pahvilaatikot ja talouspaperihylsy saivat uuden käyttötarkoituksen, kun otin sakset ja aloin askartelemaan tulokkaalle mökki-piiloipaikka-viihdyke yhdistelmää. Mitenkään tyytyväinen en tuohon tekeleeseen ole, mutta saimpahan taas purettua sisustusvimmaani tuohon. Tämän lisäksi teippasin lattiaani dunan rajat villalangan avulla, ja pääsin säätelemään muutakin sisustusta. Virkku olisi mielellään ottanut ja muotoillut vähän kaikkea uusiksi, mutta nätistippä tuo nuo on parin päivän kieltämisen jälkeen jättänyt rauhaan.

3 kommenttia :

  1. Aattelitteko kannukseen ALO luokkaan tulla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, tulossa ollaan. Jännään vaan et onko ilmoittautuminen mennyt perille kun vahvistusviestiä ei tullut, lähetin spostia ja kyselin onko mennyt perille, en oo vieläkään saanut vastausta, enkä saanut fooruminkaan kautta. Täytyy vaan luottaa et se on mennyt perille ja ollaan mahduttu mukaan :D

      Poista