Instagram

maanantai 1. elokuuta 2011

Virkun hoito-ohjeet

Nyt katotaan ketkä ottasivat vielä meijän tessun hoitoon tämän postauksen jälkeen. Seuraavaksi siis Virkun Hoito-ohjeet (+ jotain ihme tapoja). Tämähän on siis kesäversio.

Aamupalalla Virkku saa n. kaksi keltaistakauhallista (n. 2 dl) kuivia ratuja, lihaa ja 'milloin mitäkin'. Kahdesti viikossa ruuan seassa on kalaöljyä, muulloin rypsiöljyä. Aamu ruoka tullaan syömään sisälle aamulenkin (pikku pissityksestä muutamaan kilometriin) jälkeen, noin kello 6.45. Yöt vietetään rauhallisesti tarhassa. Aamujälkiruuaksi Virkku haluaa luomuporkkanan. Kyllä, vain luomut kelpaa! (: Sitten, päivästä riippuen nukutaan joko sohvalla tai sitten leikitään niin kauan että äippä väsyy ja vie tarhaan.

Siinä joskus puolenpäivän kieppeillä tehdään päiväulkoilu, ellei pitempää (n. 7km) pyörälenkkiä olla jo tehty aamulenkin jälkeen. Päiväulkoiluunhan sisältyy pihan kirtelyä ja kun tarhaa lähestytään, löytyy maasta ihmeellisen paljon kiinnostava käpy ja sitten kellähdetään selälleen kierimään ja ryömimään, eli "halvaannutaan". Hieman topakammalla käskyllä mennään sitten tarhaan asti.

Päivän mittaan edellisessä kappaleessa mainittu ulkoilurituaalitoistetaan mahdollisesti sisälle pääsyn merkeissä.

Sitten siinä viiden kieppeillä annetaan iltaruoka joka sisältää suunnilleen saman sisällön kuin aamupalakin, porkkanaa lukuun ottamatta. Tämä ruoka voidaan syödä ulkonakin, mutta välillä tullaan syömään sisälle. Sisälle tultaessa jälkiruokana toimii kuiva leivänpala tms.

Illalla ilman jo viilettyä (n. klo 19) tehdään sitten se pitempi lenkki mikäli tuota aamupyörälenkkiä, joka muuten talvella tarkoittaa metsässä oloa tai hiitoa, ei tehty. Joskus jalan, joskus pyörällä.

Illalla vielä yhdeksän maissa käytetään pikkulirillä jotta jaksetaan odotella aamuun asti.

Päivän mittaanhan voi tietysti lisätä jotain ylimääräisiä rapsutteluhetkiä tai koulutustuokioita. (:


Kuka haluaa ottaa vielä hoitoon? (:Ei kommentteja :

Lähetä kommentti