Instagram

maanantai 1. elokuuta 2011

Telepatiaa

Luin tässä yksi päivä koirakirjaa jossa mainittiin telepaattisesta yhteydestä ihmisen ja koiran välillä. Mukana oli muutamia ohjeita yhteyden avaamiseen ja minähän tottakai menin heti kokeilemaan. Mitäs siinä olisi menettänyt? (: Ensimmäisellä kerralla sain Virkun tulemaan ajatuksesta luokse, vaikka hetki sitä pitikin harjoitella. Tänä aamuna sain saman toistettua aamulenkillä. Vähän jännää. :D Kirjottelin nyt tähän alle omin sanoin noita ohjeita niin että tekin pääsette kokeilemaan. (: Ohjeet siis Koiran elekieli -kirjasta (Matthew Hoffman).



Varaa muutama minuutti aikaa jo pelkästään koiran huomion löytämiseen. Tee tämä hiljasessa ja rauhallisessa paikassa, jossa olisi mahd. vähän häiriöntekijöitä. Mieti jo valmiiksi Muutama kysysmys tai sanoma jotka haluat koiralte kysyä/kertoa.



Vedä syvään henkeä, rentoudu, keskitä ajatuksesi ja tyhjennä mielesi.



Ajattele koirasi nimea ja muodosta mieleesi mahdollisimman tarkkakuva koirastasi, yksityiskohtia unohtamatta.



Nyt sitten kysyt koiraltasi kysymykset tai välitä viesti. Muista keskittyä sanoihin kunnolla lausumatta nitä kuitenkaan ääneen.



Rentoudu t ä y s i n ja valmistaudu vastaan ottamaan, joskus sanallinen, symbolinen tai kuvallinen viesti. Joskus voit tuntea voimakkaasti koiran olevan onnellinen. Olipa viesti sitten mikä hyvänsä, tulisi se kuitata henkisesti, jotta koira tietää sinun vastaan ottaneen sen.



Älähän hämmästy vaikket saisikaan vastausta ensimmäisellä kerralla. Voi, ja meneekin aikaa ennen kuin itse opit "puhumaan" ja koira "kuuntelemeen". Kannattaa kuitenkin kokeilla, voit jälleen yllättyä koirakaveristasi positiivisesti.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti