Instagram

lauantai 12. huhtikuuta 2014

B E L L A

Blogi on valitettavasti jounut jäämään vähän vähemällä huomiolle omien kiireideni vuoksi, mutta kyllä tää vielä tästä! Ensi viikosta on luultavasti tulossa aika postauspitoinen, koska sain 4h:n kautta pitkästä aikaa dogsitterghommia, ja käyn viikon ajan lenkittämässä Bella-nimistä norjanharmaata.

Puheluissa omistaja kertoi hihnassa kovasti vetävästä ja muille koirille vihaisesta koirasta, mutta onneksi sain yllättyä tänään positiivisesti hakiessani Bellan ensimmäiselle lenkilleen. Ehdin jo pelätä, että viikosta tulisi hyvin pitkä huonon yhteistyön vuoksi, mutta mitä vielä! Bella oli älyttömän hienosti hihnassa, eikä muutkaan koirat tuottaneet häiriötä. :) Ainoa ongelma, tai ehkä pitemminkin haaste oli ottaa koira tarhasta. Bella oli aluksi hyvinkin ennakkoluuloinen melkein vierasta ulkoiluttajaa kohtaa, mutta pienen tanssahtelun jälkeen valjaat sujahtivat nätisti päälle ja pääsimme lenkille.

Bella pääsee vielä tänään toisellekin lenkille, ja huomenna haen sen luultavasti hetkeksi tähän meille touhuilemaan. Hyvää viikkoa odotellessa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti