Instagram

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Mätsäröintiä Kannuksessa

Pääsin tänään pyörähtämään Kannuksessa mätsäreissä pitkän tauon jälkeen. Sain junnuihin hihnan päähän erään opettajani ihanan kääpiösnautseri Sanin. Vaikka etukäteen vähän jännittikin, liikkuisiko Sani vieraan kanssa, kun omistajankin mukana meno meinaa välillä vähän tökkiä, mutta jännitys oli onneksi turhaa. Kehässä jäätiin vain kerran lukkoon ja siitäkin päästiin eteen päin Sanin lempipallon voimalla.

Tuomari otti meidän ensin kaikki yhdessä kehään ja kävi moikkaamassa jokaista. Yksilöarvosteluun pääsimme vasta toisiksi viimeisinä, joten meillä jäi siinä välissä Sanin kanssa mukavasti aikaa leikkiä. c: Yksilöarvostelussa Sani seisoi nätisti pöydällä ja näytti hampaansa hirmuisen hienosti. Yksilöliikkeinä oli kolmio ja edestakainen. Kolmio mentiin mukavalla vauhdilla, mutta edestakaisen alussa tuli stoppi. Näytin Sanille palloa ja vingautin sitä kerran ja näin matka saatiin jatkumaan iloisesti. :)

Pääsimme jatkoon kuuden parhaan joukkoon, mutta sitten tuomari tuli kättelemään meidät pois. Olin kuulema lähtenyt tekemään kolmiota hieman liian kaukaa tuomarista. Itse en huomannut tätä ollenkaan, mutta tuomarin kanssa kehän jälkeen jutellessa tämä sanoihin, että hän haluaisi handlerin lähtevän tekemään kuvioita aivan tuomarin edestä. Noh, eipä voi mitään. Sain kuitenkin olla tyytyväinen siihen, että sain kehäilystä Sanille mukavaa ja koirasta näkyi koko ajan iloisuus. Ensi kerralla paremmin! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti