Instagram

tiistai 24. joulukuuta 2013

J O U L U

Hih, se ois jouluaatto! Koko joulun aika on mun osalta mennyt toinen toistaan parempia joululauluja kuunnellessa, valokuvatessa ja tietenkin tonttuillessa *<:3 Monta päivää olen jo kulkenut tonttulakki päässä joka paikkaan levittämässä joulumieltä ympäriinsä. Huomenna pidän varmaan jouluohjelma maratoonin, sillä tänään kaikkien klassikoiden katselu on jäänyt tyystin.

Eilis illan projekti oli The Joulukuva Mutkusta. Keveästi tuli tunti tuohon operaation kulutettua, kun pienellä oli niiiiiiiin kivaa ja vauhtiakin olisi löytynyt niiiiiiiin paljon juuri kun olisi pitänyt pysyä pari sekunttia paikoillaan. :D Mutkusta oli niiiiiin kivaa syöksähtää joulukoristeiden seasta kerta toisensa jälkeen hupparini huppuun. Huoh. Noh, olipa meillä ainankin hauskaa! :)

Virkku sai joululahjaksi herkkujen lisäksi pitkän verijäljen. Koska Virkku oli jäljelle lähdöstä aivan liekeissä, kokeilin ensimmäisen kerran sen irti päästöä muualla kuin omalla pihalla. Hienosti piti vauhtia yllä jäljellä, eikä ottanut metsä ympäristöstä häiriötä, vaan meni suoraan kohteelle. Jeij! Pitää alkaa useamminkin tekemään näitä jälkiä, kun Virkku tuntuu olevan niistä niin innoissaan.

Mutta nyt alan tästä liukenemaan joulun viettoon, joten pitemmittä puheitta - HYVÄÄ JOULUA IHANAT LUKIJAT!! *<:)

2 kommenttia :

  1. Oikein rauhaisaa Joulua teillekkin Toivottelee: Pupu-poimureiden väki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ajorikasta uutta vuotta sinne päin! :)

      Poista