Instagram

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kauan odotettu näyttelydepyytti!

Mikäli joku on vielä välttynyt tältä näyttelyhehkutukseltani, niin pohjustanpa tätä sen verran, että pääsimme eilen Mutkun kanssa käymään ensimmäisissä PET-näyttelyissämme Limingassa. Reissu oli hirmu mahtava, enkä voi sanoa sitä millään muotoa turhaksi!

Aamulla lähdimme puoli kahdeksan aikaan Kannuksesta kohti Liminkaa Astan, Marin ja 19 hamsterin kanssa. Eipä tullut takapenkillä yksinäistä!

Matka meni nopeasti ja vähän yhdeksän jälkeen olimme jo näyttelypaikalla. Jälki-ilmosin Mutkun ja kiikutin boxin pöydälle. Jännittäminen voi alkaa. Arvostelu aloitettiin vasta kymmenen jälkeen ja Mutku taisi päästä arvosteltavaksi yhdentoista aikoihin. Jännitys oli huima ja reaktio varmaan näkemisen arvoinen, kun näin arvostelulomakkeessa EH+'n - meillä Mutkulla oli vielä mahdollisuus sijoittua! Sijoittuneet tuomari päätti vain vähän aikaa Mutkun arvostelun jälkeen, mutta itse tuloksia saimme odottaa tunteroisen. Tämä väli oli jännitykseni kannalta kaikista tuskaisinta aikaa, enkä vain voinut seisoa odottamassa. Tässä välissä taisin tehdä päivän shoppailut As Mad As My Rabbits blogin pitäjän myynneistä. Mukaan tarttui riippumatto, tikkaat ja puinen silta/tmv. Kuvia laittelen, kun saan dunan jotenkin järkevästi järjestykseen. Ostin myöskin kaikki myynnissä olleet Leukapussien vanhat numerot.

Kun tuomari oli pitänyt taukonta, alkoi tulosten julkistus. Ensin jaettiin erikoispalkinnot, sitten kunniamaininnat. Yksi kunniamaininta meni Marin Mikra-robolle kokonaisuudeta. Sitten alkoikin sijoittuneiden luettelu. Ensimmäisenä palkinnon sai viidenneksi sijoittunut Rilla. Olin jo suunnilleen menettänyt toivoni, koska en oikein uskaltanut uskoa omiin hoitotaitoihini vielä. Yllätyksekseni tuomari kuitenkin ilmoitti meidät neljänsiksi ja reaktioni olisi ollut hyvinkin taltioimisen arvoinen, kun lopulta pääsin umpi onnillesena hakemaan vihreää ruusuketta. Kolmanneksi tulleesta en tiedä mitään, mutta ensimmäinen ja toinen sija menivät Astan hamsuille Ismolle ja Sulolle.

Enpä siis olekaan epäonnistunut Mutkun hoidossa, eniten jännitin hampaiden katselua, mutta hyvin antoi Mutku nekin tarkistaa. Arvostelu oli seuraavan lainen:
Yleiskunto Mukava massa. Voisi olla lihaksikkaampi.
Turkki Tuuhea ja tiheä. Hajurauhanen hieman kellertää.
Korvat, silmät, hampaat Pienet ruttukorvat. Hyvät hampaat. Kynnet leikattu.
Käsiteltävyys Mukava käsitellä. Rauhallinen.
Yleisvaikutelma Hieman uninen tapaus
EH+ PLH4

7 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Mutkelsson.....:D Mahtava nimitys! Mutkelsson kiittää!

   Poista
 2. Ää, pikkuneideistä ihana kuva! ^__^ Paljon onnea hienolle Mutkumiehelle! <3

  Ps. KUMAn sai Mikra ja Rilla oli PLH 5 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sää voit napata tuon (ja muutkin kun vain muistan linkata...) kuvan tuolta :) Mutku kiittää! Korjailen nuo sekoilut huomenna - ei näköjään ollut kovin selkeää tuo mun ajattelu tuossa vaiheessa..:D

   Poista
 3. onnea! ;) näin muutes sut siellä näyttelys:DD

  VastaaPoista
 4. Joo mikra sai kuman. Jos saa kuman niin se meinaa että ei sijotu. Ismo oli kakkonen ja sulo ykkönen. Kolmas oli kiinari mut en muista nimeä. Ja en saa ko 16 hamsua vieläki. Sulla 1 marilla 4 ja mulla 11.

  VastaaPoista