Instagram

perjantai 30. elokuuta 2013

Vieras toisesta ulottuvuudesta

Tai toiselta paikkakunnalta ainankin. Äiti tuli tänään sisälle jonkun täysin tuntemattoman, eskari-ikäisen pirpanan kanssa, joka sitten halusi nähdä Mutkun. Ei siinä, näytin Mutkun. Sitten äiti ehotti, että näyttäisin Virkun temppuja muksulle. Noh, me mentiin sitten pihalle, ja muksulla oli kivaa, vaikkei Virkku ihan innoissaan ollutkaan tekemässä. Vähän muksu pelkäsi Virkkua, mutta lopulta uskalsi tulla _vähän_ rapsuttelemaan. Virkku oli aluksi tietenkin innoissaan, mutta kun tajusi pirpanan vain väistelevän, ei kiinnittänyt muksuun mitään huomiota. Pian pirpana halusikin taas Mutkua katsomaan, joten laitoin Virkun tarhaan ja lähdin näyttämään Mutkua.

Tähän asti kaikki olisi mennyt hyvin, mutta kun laitoin Mutkun puolen tunnin hipelöinnin jälkeen dunaan rauhoittumaan, alkoi 'mää haluun sen syliiiiii' -kitinä. Muksu oli kyllä käsitellyt Mutkua ihan nätisti, vaikka otteet olivatkin suht rohkeat ja ronskit, mutta en vain jaksanut enää sitä paimennusta. Lykkäsin muksun jo äitin matkaan pihalle, mutta ei - sen että sain ulko-oven kiinni perässäni, oli pirpana taas vinkumassa vieressä. Pian sain vihjailtua muksun pihalle 'ehkä te ootte jo lähössä' -menetelmällä. Muksu oli siis jonkun iskältä traktorin osia tulleen miehen mukana tuoma. Pliis ihmiset, jättäkää ne pirpanat kotia meille tullessanne D;

Sain tänään varsin mielenkiintoisen sähköpostin Hau-Hau Championilta, jonka ansiosta tulen jossain vaiheessa arpomaan teidän lukijoiden kesken 1,5kg Hau-Hau Champion Super Premium -koiranruokaa. Saan samaista ruokaa ensin kokeiluun Virkulle. Ssain sähköpostin, koska H-HC'n viestintäassistenti oli 'bongannut kivan koirablogini' -kuten viestissä luki. Eipä siinä, kyllähän meille ilmainen ruoka aina kelpaa, ja epäilenpä että kelpaa teillekin! Teen ruokanäytteestä tarkempaa postausta, kun saan oman näytepussini kokeiluun. (:

ps. operation Mutkun kynnet | Check - operation Mutkun hampaan | Check

9 kommenttia :

 1. Tollaset muksut saa mutkin kyllä hätistelemään niitä pois. Mä en tykkää lapsista. Kiltit, hiljaset ja hyväkäytöksiset vielä menettelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on joku sisään rakennettu lapsikaammo...

   Poista
 2. Mä sain tänään saman sähköpostin ja pian meilläkin testataan Hau Hauta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai teilläkin arvotaan? (:

   Poista
  2. Joo kyllä meinaan arpoa, kun ei kerta kulujakaan siitä ittelle tuu :D

   Poista
 3. Teidät on haastettu!
  http://taivaanrannanmaalarii.blogspot.fi/2013/08/meidat-on-haastettu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä koiraa muistaa/jaksaa/viitsiä tehdä tämä! :)

   Poista
 4. Ja tässä vielä vähän lisää haastetta:
  http://koeruuvet.blogspot.fi/2013/09/meidan-kesa-2013-haaste.html

  VastaaPoista