Instagram

maanantai 10. kesäkuuta 2013

B A N N E R I A R V O N T A | part II

Eilisen jälkeen lukijamäärämme olikin salakavalasti lisääntynyt kahdella lukijalla, enkä ehtinytkään pitämään arvontaa 75 lukijan kunniaksi. Ei sillä että valittaisin, parempi näin!:)

Arvon jälleen bannereita blogiin. Arvonnan osallistumis aika on tällä kertaa hieman suppeampi, mutta se kattaa juuri ajan, jonka itse olen riparilla (= joudutte pärjäämään ilman postauksia!). Arvontaan pääsevät osallistumaan vain blogimme julkiset lukijat. Sillä, seuraatko meitä Bloggerin vai Bloglovin'in kautta, ei ole väliä. Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla tähän postaukseen (tai sähköpostilla osoitteeseen mima @ puuhuilu.net) oman nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Näin olet arvonnassa mukana yhdellä arvalla. Mikäli haluat tuplata osallistumismahdollisuutesi, ja lähteä mukaan kahdella arvalla, mainosta tätä postausta omassa blogissasi/kotisivullasi. Muistathan liittää osallistumiskommenttiisi linkin mainossivullesi. Kolmannen arvan saat nakkaamalla kommenttiisi parannusehdotuksia/yms. palautetta tästä blogista. Arvontaan voi osallistua myöskin blogi/henkilö, jolle olen tehnyt jo aikaisemmin ulkoasun. Osallistumisaika loppuu 20.6.

Mallibannereita:





11 kommenttia :

  1. Osallistun!
    Janika
    ritakoira@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Henna Björkbacka
    h3nsku97@luukku.com

    ja siis yhdellä arvalla mukaan, olen lukija :)

    VastaaPoista
  3. Miira
    miira.bruun@gmail.com

    Tykkään tosi paljon teijän blogista, mut tykkäisin enempi hieman värikkäämmästä ulkoasusta! Onhan tällanen vaaleekin kiva ja se tuo enemmän noita kuvia esille, mut silti! Kun jokaisessa postauksessakaan ei aina ole kuvia niin silloin niiden kohdalla värikäs ulkoasu toisi piristystä (:

    Meijän blogissa myös mainostettu! (: http://dancewithdaniel.blogspot.fi/2013/06/nelijaklaiset-ihmeet-banneriarvonta.html

    VastaaPoista
  4. Mekin yhdellä arvalla mukana! Luen nimim. saara
    saara.nyholm@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Mekin osallistutaan! :D

    Minna / Fawn
    min.kok@suomi24.fi

    VastaaPoista
  7. Osallistuisin. Asta.rekila@gmail.com

    Plussaa kun kerrot molemmista lemmikeistäsi. Päivityksiä tulee usein, ehkä joskus jopa liian usein ;) Ja vasta kerroinki muuta. Eli 2 arvalla nyt aluksi, jos saan jaettua tän blogissa niin ilmotan sitte :D

    VastaaPoista
  8. Osallistun! :) Martta Luoma marttajluoma@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Osallistun ! seuraan bloglovinissa.

    Elsicx
    take.one@hotmail.fi
    Ja mainostin blogissa: http://mutiaiset.blogspot.fi/2013/06/noniin-nyt-sa-hyppaat-tohon-lautalle-ma.html

    VastaaPoista
  10. Osallistun! :)

    marijohanna.hannuksela@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Nanna, nannajustiina@gmail.com

    http://jimitheranskis.blogspot.fi/

    Blogisi on hyvä, koska kuvat ovat selkeitä ja laadukkaita, niitä on usein. Tekstit on selkeitä, ja muutenkin blogisi on mahtava!

    VastaaPoista