Instagram

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

#pentu #kuvia @mökiltä

Nyt kun tuo mökkikausi on kerran aloitettu, ei sieltä malta pysyä poissa ollenkaan. Niinpä auto pakattiin eilenkin toukomarkkinoilla pyörinnän jälkeen mökkikuntoon. Täksi viikonlopuksi kaappasimme myöskin Emmin mukaan.

Mökillä valloitimme Emmin kanssa toisen mökeistä, ja lähdimme miltei heti katsomaan Kinnulassa asuvien tuutujemme venäjänajokoiran pentua, Reiviä. Vaikka osasinkin odottaa mielenkiintoisen väristä pentua (t. tottunut suomenajokoiriin...), oli tuon väritys edelleenkin lievä järkytys. Kun olin sulattanut pennun värin, järkytykseni siirtyi päähän, josta ei löytynytkään jyrkähköä otsapengertä. Pää muistutti enemmän hylkeen päätä...:D Pikkuhiljaa sulatin kuitenkin tuonkin kauneusseikan.

Reivi täytti mun stereotyyppisen kuvan koiranpennusta täysin - iloinen, rohkea, innnnnokas ja utelias vääkylä, jolta löytyy niin terävät hampaat kuin kynnetkin, joilla on niiiiiin kivaa järsiä ja raapia ihmisten paljaita käsivarsia. :> Ah, tuo pentu taisi kyllä nakerrella ja raapia mun pentukuumeen hetkeksi unholaan, kaikesta ihanuudestaan huolimatta. :D

Kuvailimme Reiviä eilen jonkun aikaa, kunnes päästimme pennun päiväunille. Tänään yritimme käydä kuvaamassa Virkkua, mutta Virkun sisäinen linssilude ei selvästikään ollut tänään hereillä, emmekä viitsineet sitä pakottaakkaan olemaan hienosti helteisessä paahteessa. Koska Virkku ei halunnut poseerata, lähdimme käymään jälleen Reivin luona. Pentu oli hirrrrrrveän iloinen meidät nähdessään, ja tulikin armottomalla vahdilla tarhastaan kuvattavaksi.

Lisää Reivin kuvia Puuhuilun galleriassa.

Laitoin tänään Sievin agilitykurssin vetäjälle viestiä ilmaisesta kurssipaikasta. Koska en pääsisi kurssille kuitenkaan kuin ensi keskiviikkona, ilmoitin, että voisin tulla tutustumaan Virkun kanssa, mikäli tuonne vain mahtuu. Toivottavasti päästään, koska saisin tuonne kerrankin kyydin, ja uskoisin että tuo kurssi antaisi meille paljon! :) Virkkukin pääsisi kokeilemaan muitakin kuin hyppyjä.
5 kommenttia :