Instagram

perjantai 24. toukokuuta 2013

Muoksmuoks

Innostuin muokkailemaan joitan Virkun kuvia, enkä nyt voi olla heittämättä näitä bloginkin puolelle. Otan näistä muokkauksista (ja vaikka kuvista muutenkin!) kommenttia ja rakentavaa palautetta. Tiiän, että joidenkin kuvien muokkauksessa taisin innostua vähän liikaa, mutta mikä on oma suosikkisi?
Agilitykurssille, jolla keskiviikkona kävin tutustumassa, olisi nyt vapaa ilmeinen paikka viimeiselle kolmelle kerralle. Yritän nyt (jälleen....) saada porukoita käännytettyä tuolle kurssille, koska se voisi oikeasti sopia Virkulle. Catna ei mitä luultavimminkaan pääse kurssille ensi kerralla, joten voisin kysäistä ohjaajalta, pääsisimmekö Catnan tilalle käymään, koska epäilen, että joku muu saa kuitenkin kaikista kolmesta kerrasta enemmän irti. Mutta pitää katella! Ilmoittelen jos jotain kiinnostavaa tapahtuu ;)

10 kommenttia :

 1. Viimeisin kuva on tosi mukava. Värimaailma on nätti ja siinä on kivasti liikettäkin :>

  VastaaPoista
 2. Millä teet bannerisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimp 2'lla. Ilmainen, netistä ladattu, mutta yllättävän tasokas. :)

   Poista
 3. Oo! Tykkään erityisesti ensimmäisestä, neljännestä ja viimeisestä kuvaparin muokatusta kuvasta. Ensimmäisessä ja viimeisessä korostuu värit ja kontrastit ihanasti, neljäs kuva on mielestäni todella onnistuneesti muokattu: se näyttää tarkemmalta ja elävämmältä.

  VastaaPoista
 4. Viimeinen on ehdoton suosikkini :) Muutkin ovat todella hyvin muokattuja :)

  http://whoslifeimliving.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ehken mun suosikit on toi haukotus ja viimenen ja sit toi ylhäältä päin kuvattu se on ehkä hieman tumman puhuva ja jonkun verran virkku häviää taustaan, mutta oikeastaan toimii tehosteena hyvin ja toi ilme :)

  VastaaPoista