Instagram

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Keskiviikon agiliitelyä part I - kuunteluoppilaana

Kerroinkin jo aikaisempaa näistä keskiviikon agitreeneistä, joita pääsin seuraamaan Sieviin. Noh, treeneissä oli huomat kaksi koiraa - Catna ja Nero. Catnahan onkin teille jo mitä luultavimmin vanha tuttu, mutta Nero ei aikaisempaa ole tässä blogissa näyttäyttäytynyt. Nero on siis pemroke uros, jota Virkkukin on pariin kertaan treffannut. Pääsin treeneihin juuri näiden koirakkoijen yhteiskyydillä.

Treenipaikkana oli hyvinkin siisti kenttä, joka oli aidattu kahdeksi erilliseksi osioksi. Aidat olivat valitettavasti sellaiset, että Virkku pääsisi hyppäämään niistä yli... Noh kuitenkin, mun mielestä treenit olisivat soveltuneet Virkulle hirmu kivasti. Koirat olivat suurimman osan ajasta kiinni, joten oletan, että Virkku olisi pysynyt hyvin hanskassa. Pitää ketella ensi kesää, jos vaikka onnistuisin lykkäämään meidät johonkin alkeis agiryhmään. Tokoon meidän on turha yrittääkkään, koska olen itse tehnyt about kaikki koulutusviheet tuon kanssa. Merkkailin kuitenkin jo kalenteriin tulevat möllitokokisat, joihin ehkä voitaisiin lokakuussa uskaltautuakkin. :>

Tänään treeneissä harjoiteltiin hyppy-putki-hyppy -sarjoja, keppejä, A-estettä, pussia ja takakiertoa. Takakiertoa ehdin jo kokeilla Virkunkin kanssa, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa. En nyt ala suuremmin selittelemään treenien sisältöä, koska epäilen, että tulen kirjoittamaan aiheesta kesän aikana ihan kyllästymiseen saakka. Kaikki reissun kuvat galleriassa. Laitan uuden postauksen Virkun treeneistä julkaisuun ilta yhdeksi toista, joten kurkkikaahan tänne suuntaan uudemman kerran silloin! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti