Instagram

tiistai 21. toukokuuta 2013

Hellepäiviä

Lähes mitäänsanomattoman otsikon taakse käskeytyy peruslätinäpostaus, joka sisältää treenailua ja shoppailua! Aurinkoa on ollut Virkun mielestä vähintäänkin riittävästi, emmekä ote treenailleet päivisin ollenkaan. Aloitin eilen vaatimattoman kolme päivää kestävän työharjoitteluni. Vaikka olenkin herännyt samaan aikaan kuin kouluaamuina, olen keveästi ehtinyt treenailla Virkun kanssa aamuviileässä 15-30min. Virkku on nauttinut viileistä agitreeneistä, ja tehnyt kaiken täysillä; paljon intoa muttei taitoa -tyylillä. Virkun ohjattavuus on parantunut hirmusesti, vaikka irtoaminen onkin meillä vielä työn takana. Ehkä onnistun tekemään näistä aamutreeneistä tavan. :>

Eilen pääsin shoppailemaan Kokkolaan. Löysin alerekistä kivan hameen junnuihin. Samoista alennusmyynneistä löysin kirkkan, renkailla varustetun säilytyslaatikon, joka pääsee toteuttamaan uutta käyttötarkoitustaan mökkidunana. En nyt muista tuon laatikon mittoja, se on reilusti kotidunaa matalampi, mutta pohjaltaan miltei yhtä suuri.


Tein äsken testin, joka selvitti minkälainen eläin olen sielultani. :D Lopputulos paljasti, että olen kotikissa. Kietämättä tuo kuvaus meni aika nappiin, mutta silti tuo vähän ihmetytti. Samalla tein testin, Millainen koiranomistaja olen? Olin kilpailuhenkinen ja reipas. Tuossa oli paljon tottakin, mutta jonkun verran myöskin vähän kyseenalasitakin kuvailua.

Sinulle on tärkeää löytää yhteistä tekemistä koirasi kanssa. Nautitte yhteisistä onnistumisista ja päivänne ovat täynnä aktiviteetteja.

Pidät huolta koirasi kasvusta ja kehityksestä etkä salli lepsuilua. Koirasi tietää, kuka määrää eikä se kyseenalaista komentojasi. Lemmikkisi kanssa touhuaminen on iso osa arkeasi etkä voisi kuvitellakaan elämää ilman sitä.

Kun pääsin noiden hömppätestejen makuun, teinkin niitä sitten oikein kunnolla. Koiraskoopin mukaan horoskooppini kohdalle oli valikoitunut bordercollie. Kieltämättä rodun kuvauksessa bortsu oli kuvailtu aika täydellisesti mulle sopivaksi, mutta ei. Tervu tai cockeri. Luin myöskin koiranomistajien persoonallisuuksista näiden mukaan en ehkä välttämättä olisi kuitenkaan cockerin omistaja. Huomattavasti paremmin mua kuvaava kuvaus löytyi sakemannin omistajalta. o.o Myöskin setterin omistajan kuvaus liippasi hyvin läheltä. Yllätyksekseni en muistuttanut ajokoiran omistajaa oikeastaan millään tavalla. Sinäänsä surullista, mutta toisaalta hyvin ymmärrettävää, koska eihän ajokoira olekkaan mulle ajokoira, vaan harrastuskoira.

Nämä hömppätestit löytyivät siis AVAn tassuklubista. Taidan joutua palaamaan tuolle sivulle vielä uudemmankin kerran ja tutkimaan tuota (ja siinä samalla Virkkua!) paremmalla ajalla. Nyt lähden käppäilemään Virkun kanssa tuonne pihalle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti