Instagram

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hiihtäjäkaksikko "vauhdissa"

Lähdimme tänään koko porukan (minä, äiti, iskä, Virkku) voimin hiihtämään nevalle. Virkku oli mulla vyössä, mutta jätkääpä ei kiinnostanutkaan hiihtäminen, eikä etenemisestä tullut välillä yhtään mitään... Sain Virkun kuitenkin kiihytettyä muutamaan laukka-askeleeseen, ja saimme "muutaman" vahdikkaan kuvankin reissulta. Koska kuvia oli jälleen niin paljoin, väsäilin noista jälleen animaatioita. Mikä animaatioversioista on paras, häivitys mustaan/valkoiseen, vai ilman mitään tehosteita vaihtuvat kuvat? Tiiän, että kaksi viimeisintä Virkku gifiä lataavat hitaasti, mutta imgur ei ollut yhteistyökykyinen niiden kohdalla, ja jouduin lataamaan ne picasaan... :< Vaikka kaikki kuvat ovatkin sisällytettynä gifeihin, latasin kuvat myöskin Puuhuilun galleriaan siltä varalta, ettei joku pidä gifeistä, ja haluaa katsella kuvat kaikessa rauhassa läpi. :)


Virkku huomasi penkalla päästäisen juuri, kun vauhti oli kova... -.-*ps. hyvää pääsiäistä!

4 kommenttia :

 1. Olipas hauskoja ja vauhdikkaita hiihtokuvia. Mekin käytiin hiihtämässä meidä Toyan kanssa. Mutta annettiin koiran juosta vapaalla. Ei onneksi lähtenyt pitemmille hajuretkille vaan pysyi aika hyvin mukana.

  VastaaPoista
 2. En noista nyt oikeastaan voi laittaa minkäänlaiseen paremmuus järjestykseen noita animaatioita mukavan vauhdikkaita on kaikki ja näkee kyllä kuinka Virkku nauttii retkestä, ja kaikki kyllä toimi ihan ok ainakin meidän koneella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitoksia. :) Tuossa Virkku ei ollut ihan parhaimmillaan, eikä hiihtohaluja oikein löytynyt, mutta normaalisti meno on vielä vähän vauhdikkaampaa ja iloisempaa :)

   Poista