Instagram

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pieni purkkakorvapaimen

Tänään koitti se päivä, kun pääsin tekemään tuttavuutta tulevaan - tai no, nykyiseen dogsitter-koiraani shetlanninlammaskoira Essiin. Essin olisi tarkoitus tulla kesällä viikoksi mulle hoitoon omistajan menojen ajaksi. Essi oli oikeinkin mukava, jo vähän vanhemmalle iälle päässyt shelttineiti. Siinä me sitten omistajan kanssa hörpittiin kahvia, jutusteltiin koirista ja suunniteltiin tulevia hoitokeikkoja. Ensi tiistaina menen tekemään lisää tuttavuutta Essiin lenkin tai harjauksen muodossa.

Ja koska jotkut varmastikkin miettivät tuota otsikkoa, niin ihan näin selvennyksenä: Essin korvissa on pienet purkkapalat laskemassa niitä oikeaan asentoon ;)

Ja äänestäkää Virkkua tykkäämällä!

2 kommenttia :

 1. Hieman särähti korvaan tuo ristiriita: jo vanhemmalle iäelle päässyt koira ja korvien asentoa yritetään muuttaa purkilla? Eikö nämä hommat tulisi tehdä ennen kuin korvat rustottuvat, eli toisinsanoen pennulla. Itse en kyllä näe järjen hiventäkään jo rustottuneita korvia yrittää väännellä (muutenkin luomut ovat parhaat!), kun ei siitä kuitenkaan suurempaa hyötyä ole.

  Vaikka toisaalta, asiaan tuskin pystyy vaikuttamaan, kun koira ei kuitenkaan ole oma. No, kunhan kommentoin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistaja perusteli sillä, että nuo ovat aina olleet koiralla. Eikä nuo Essiä näyttäneet häiritsevänkään.

   Määhän en tähään tosiaan voi vaikuttaa, enkä oikeastaan saakkaan vaikuttaa, mutta tuskin laittaisin omalle koiralle.

   Poista