Instagram

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hiihtokuvatuksia

Kun Emmi erehtyi sunnuntaina pölähtämään meille käymään, lähdimme miltei heti Virkun kanssa lenkille. Lykkäsin (yllätys yllätys) Emmille kameran kouraan. Mitään huippuotoksia ei lenkiltä saatu, mutta jotain blogintäytettä kuitenkin. Heti _lyhyen_ kävelylenkin jälkeen otin sukset ja kävin valjastamassa Virkun. Pyörimme suksilla metsätiellä, vaikkei Virkkua oikein olisi kiinnostanutkaan mitkään pikkulenkit. Vauhtia olisi kyllä ollut, mutta aina suuntaan, jossa kamera ei ollut odottamassa. Tästä johtuen parhaat vauhtikuvat jäivät saamatta ja joudutte tyytymään näihin. Tässä postissa näette siis lenkkikuvia.

Toissapäivänä saimme Virkun kanssa nauttia upean aurinkoisesta ilmasta hiitolenkillä. Pääsimme/Jouduimme tekemään tämän talven ensimmäisen kelkkaohituksen, mutta hyvin meni. Virkku seisoi todella nätisti vieressä kun pahaääninen kelkka meni ohi.

Nyt on Candycanen tilaus tehty ja pääsen odottelemaan puuttuvia talvikkotarpeita. Hintaa tilaukselle tuli ihan mukavasti dunan ja mörtin ansiosta, mutta ei voi mitään. Vielä en poikasten skpjakaumaa tiedä, mutta koska muutamalle on jo nimi annettu, oletan, että sukupuoletkin ovat jo selvillä.

1 kommentti :