Instagram

perjantai 11. tammikuuta 2013

Näyttelyreppu pakattu - kohti uusia tappioita!

Ette uskokkaan miten hirveästi jo odotan ja jännitän sunnuntaita ja tämän vuoden junnukauden avausta omalla kohdallani!! Laitoin tänään näyttelyrepun lähes lähtökuntoon. Viikko sitten ostetun pinkin jakun annoin vielä odotella kaapissa, jotta puhtaana pysyminen olisi taattu. Tässä postissa siis muutama kuva mun vakio näyttelyvarustuksesta. Kuvistahan siis puuttuu tuo käteen kiinni kasvanut, joka paikkaan kulkeva Canon EOS 550D.

Reppuna tällä hetkellä toimii vaalenasininen Piispalan leirikeskuksen mainosreppu. Malliltaan tuo on suht kätevä "kitara" ja kokoakin löytyy mun käyttöön juuri sopivasti. Ainoa mitä tuosta puuttuu, on taskut. Tuossa ei ole kuin yksi pieneltä näyttävä, mutta todellisuudessa järjettömän iso tasku.

Repussa kulkee mukana X määrä erilaista tavaraa. Lähes kaikki repusta vakiona löytyvät tavarat ovat tuolla pelkästään hätävarana. Numerolapputaskuun tungin jo tuon Kajaanin numero. Kääntäkäähän siis sunnuntaina yhden aikaan kamerat kohti kehä 16:sta, kun JH51 astuu kehään! ;)

Jakkujen virkaa mulla toimittavat Jim&Jillin alennuksista ostetut Onlyn jakut. Molemmat olen vahingossa löytänyt, eikä hintaa kummassakaan ole ollyt yli 20 euroa. Väreistäkin tykkään!

Virkku pääsi tänään käymään metsällä ja tekikin ihan hyvän päivän. Ajallisesti metsäpäivä ei ollut kovinkaan pitkä, mutta kun ennen viittä tulin kotiin, nukkui Pupujen kauhu umpiunessa sohvalla. <3 Huomenna teen sen kanssa parit kokeenomaiset rallyt meille vaikeilla liikkeillä.

Tietysti, just mun tuurilla, Kannuksessa olisi 22.2. junior handlereiden koulutuspäivä ja seuraavana päivänä rally-tokokokeet. Arrgh, haluaisin molempiin Virkun kanssa, mutta kyytiä tai koiraa en saa kuin toiseen... Ehkä me mennään rallyihin ja etsin junnutaitoni jostain muualta, koska kysyvä ei tieltä eksy, mutta rallytuloksia ei aivan jokaisen kysymyspalstan takaa löydy.

7 kommenttia :

 1. Tsemppii kajaaniin! Mun näyttelykausi avautuu vasta Turussa, jota malttamattomasti jo odotan. Miksei sekin voi olla nyt viikonloppuna?:D

  VastaaPoista
 2. Onnea kajaaniin! :) Onhan sulla kiinnostavampi nameja myös mukaan kehään? Seri ei ainakaan tekis kauaa mitään tommosten eteen. Pitää olla lihapullaa/juustoa/makkaraa yms. Pysyy kiinnostus paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kisaa omalla koiralla, nuo on tuolla vain hätävaralla. Omistaja hommaa herkut ;)

   Poista
 3. Mistä oot saanu ton numerolapputaskun? Ton mihin laitat oman kehävuoronumeron? :D Ite olen vasta-aloittelija tämän Junior Handlauksen kanssa, joten kaikki vinkit ja avut ovat tarpeen? :)

  http://hanjahanenkoiransa.blogspot.fi/

  VastaaPoista